Τα κανελόνια γεμιστά με ρικότα και σπανάκι είναι ένα κλασικό φαγητό της ιταλικής παράδοσης, πολύ δημοφιλές στην Ιταλία, όπου μερικές φορές τα συνοδεύουν και με μια ελαφριά σάλτσα ντομάτα.
Αλλά αυτό το πιάτο, αν και λαχταριστό, είναι λιγότερο συνηθισμένο στην Ελλάδα.
Αντί για ρικότα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μυζήθρα ανάλατη. Επίσης, αυτή τη φορά δεν παρέλειψα να δώσω μια ελληνική πινελιά στην παραδοσιακή συνταγή, προσθέτοντας την φημισμένη φέτα μας.
Νομίζω ότι αν την δοκιμάσουν οι Ιταλοί, θα την υιοθετήσουν!
Δείτε εδώ τη συνταγή για κανελόνια γεμιστά με σπανάκι και φέτα
Ακολουθήστε το Protagon στο Google News