Φτιάξτε γι’ αυτούς που αγαπάτε γλυκό ψωμί με χαρουπάλευρο, μέλι και ξηρούς καρπούς. Εχει μια πραγματικά βαθιά νοστιμιά.
Το χαρουπάλευρο δίνει σε ψωμί, μπικσκότα και κέικ μια σοκολατένια γεύση που γίνεται ακόμη πιο πολύπλοκη και λαχταριστήν αν προσθέσουμε ξηρούς καρπούς.
Το ψωμάκι αυτό, που σας προτείνω σήμερα, μας δίνει μια ελαφριά γλύκα, τονωτική, και μας κάνει να νοιώθουμε ότι κάποιος μας αγαπάει.
Οταν αφήνεις το ζυμάρι με χαρουπάλευρο και λίγο μέλι αντί για ζάχαρη να φουσκώσει, και μετά το ψήσεις, μοσχοβολάει το σπίτι! Εμπνεύστηκα τη συνταγή για αυτό το ψωμί από ένα υπέροχο άλειμμα σπιτικής σοκολάτας από το εργαστήριο «Πάρια Γη»: Ηθελα κάτι εξίσου ποιοτικό για να το τρώω μαζί του.
Ακολουθήστε το Protagon στο Google News