| Κική Τριανταφύλλη
Γιουβέτσι με φρέσκια σουπιά και το μελάνι της
Γιουβέτσι με φρέσκια σουπιά και το μελάνι της
Mια από τις πιο εκλεκτές σουπιολιχουδιές που μπορείς να γευτείς, είναι το μαύρο γιουβέτσι, το νηστίσιμο, όπως το κάνει ο μεγάλος ψαράς Τάσος Κόλλιας. Το έχετε καταλάβει, φαντάζομαι. Οταν στέκομαι στην αγορά μπροστά σε ψάρια και θαλασσινά, δύο είναι οι άνθρωποι – τσελεμεντέδες μου, η Αννούλα του Ψαροκόκκαλου στο Κερατσίνι και ο Κόλλιας του Φαλήρου. Δεν ανοίγω βιβλίο, τηλεφωνώ. Κάποιος από τους δύο θα απαντήσει. Σειρά είχε σήμερα ο Τάσος.
Δείτε το πλήρες κείμενο εδώ.
Ακολουθήστε το Protagon στο Google News