Ήρθε το καλοκαιράκι και μαζί του ήρθαν και τα γεμιστά.
Τα σημερινά γεμιστά όμως έχουν μια ιδιαίτερη γεύση, που οφείλεται σε ένα ιδιαίτερο συστατικό, που είχα κρατήσει στον καταψύκτη από τα μαγειρέματα του χειμώνα: πέτσα από γουρουνόπουλο.
Αυτό το συστατικό συμβάλλει τόσο στη γεύση όσο και στην υφή της γέμισης και μου αρέσει ιδιαίτερα.
Ψιλοκόβω την πέτσα και την σωτάρω σε ένα ρηχό τηγάνι.
Στη συνέχεια την προσθέτω στο μίγμα της γέμισης, που είναι κιμάς χοιρινός και βοδινός, τσιγαρισμένα ξερά και φρέσκα κρεμμύδια, σκόρδα, πράσινα μυρωδικά (μαϊντανός, κολίανδρο, δενδρολίβανο), και ολίγο ρύζι για να μαζέψει τα νερά, αλάτι, πιπέρι, και ολίγη πάπρικα.
Ακολουθήστε το Protagon στο Google News