71
| foodgawker.com

Φύλλο γιαουρτιού, η χαρά του αρχάριου

Bostanistas Bostanistas 14 Ιουνίου 2016, 21:13

Φύλλο γιαουρτιού, η χαρά του αρχάριου

Bostanistas Bostanistas 14 Ιουνίου 2016, 21:13

Η συνταγή της ζύμης είναι στο παλιό μου τετράδιο, άρα από τις πρώτες που χρησιμοποίησα για πίτες φούρνου. Είναι ένα είδος ανεβατής ζύμης, που έχω κατά καιρούς χρησιμοποιήσει σε πολλές συνταγές. Αυτό που άλλαξα αυτή τη φορά είναι ο τρόπος ανοίγματος, επηρεασμένη από διάφορα sites βαλκανικής και ανατολικής κυρίως κουζίνας. Είναι τόσο κοινός τρόπος σε αυτές τις κουζίνες που δεν ξέρω πού ακριβώς να παραπέμψω.

Δείτε το πλήρες κείμενο εδώ.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...