116
Ραντίζουμε το πιάτο με λίγο φρέσκο εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο | Κώστας Κωβαίος

Φιλέτο κοτόπουλο γεμιστό με μπρόκολο και σπανάκι με ζεστή σαλάτα από φακές beluga

Κώστας Κωβαίος 21 Δεκεμβρίου 2021, 19:15
Ραντίζουμε το πιάτο με λίγο φρέσκο εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο
|Κώστας Κωβαίος

Φιλέτο κοτόπουλο γεμιστό με μπρόκολο και σπανάκι με ζεστή σαλάτα από φακές beluga

Κώστας Κωβαίος 21 Δεκεμβρίου 2021, 19:15

Το κοτόπουλο είναι μια πρωτεΐνη που τρώμε αρκετά συχνά στα γεύματα μας γιατί έχει χαμηλά λιπαρά και νόστιμη γεύση. Kαι το σημαντικό: μαγειρεύεται γρήγορα και εύκολα.

Ουσιαστικά, μπορεί να μαγειρευτεί με όλους τους τρόπους και οι συνδυασμοί που μπορεί να προσφέρει είναι πολλοί.

Στέκεται σε ένα πλούσιο τραπέζι ως πρωταγωνιστής, μπορεί να συνοδεύσει σαλάτες και λαχανικά, αλλά και να ενσωματωθεί σε πίτες, σούπες και πολλές ακόμα παρασκευές.

Στη συγκεκριμένη συνταγή, που παραθέτω, γεμίζω το στήθος κοτόπουλο με μπρόκολο και σπανάκι, και το ταιριάζω με μαύρες φακές beluga, σε μια υγιεινή και θρεπτική γευστική πρόταση. Επιπλέον, είναι ένα πιάτο «φωτογενές» που θα μπορούσε θαυμάσια να «στολίσει» ένα κυριακάτικο ακόμα και ένα γιορτινό τραπέζι.

Δείτε τη συνταγή εδώ

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...