Αγαπητές αναγνώστριες, αγαπητοί αναγνώστες,
Για τρίτη φορά έφτασε ένα δύσκολο Πάσχα, όχι όμως τόσο δύσκολο όσο τις δύο προηγούμενες χρονιές, που υποχρεωθήκαμε να γιορτάσουμε κλεισμένοι στα σπίτια μας. Φέτος (χάρη στα εμβόλια, τα τεστ και στη βεβαιότητα, που μας εξασφαλίζουν τα μέτρα προφύλαξης) τα πράγματα είναι καλύτερα και χωρίς άνωθεν περιορισμούς.
Ωστόσο, η απειλή της πανδημίας είναι πάντα εδώ, ας μην το ξεχνάμε. Οφείλουμε, λοιπόν, να προσέχουμε, λαμβάνοντας όλες τις απαραίτητες προφυλάξεις για να μείνουμε εμείς και οι αγαπημένοι μας υγιείς.
Στις σελίδες μας, θα βρείτε όλες τις συνταγές, για να φτιάξετε πρώτα-πρώτα ανθρωπόμορφα λαζαράκια και μετά κουλουράκια πασχαλινά και λαχταριστά κουλουράκια για το Αντίλαμπρο (αλλά και πώς να αξιοποιήσετε τα περισσεύματα), για να βάψετε αυγά, κόκκινα ή πολύχρωμα, και πώς θα τα στολίσετε.
Θα βρείτε συνταγές για τσουρέκια (και τι να κάνετε αν σας περισσέψουν, που αποκλείεται…), μεταξύ άλλων πώς θα ετοιμάσετε το τέλειο τηνιακό τσουρέκι του φίλου μας του Ευριπίδη, και κερκυραϊκή φουγάτσα, αλλά και πού θα βρείτε στην Αθήνα τα καλύτερα τσουρέκια.
Βεβαίως, έχουμε να σας προτείνουμε συνταγές για μαγειρίτσα παραδοσιακή, χορτοφαγική με μανιτάρια, αλλά και τη θεσπέσια θαλασσινή παραλλαγή του Γκίκα Ξενάκη. Ακόμη, στην ιστοσελίδα μας θα βρείτε προτάσεις για όλη τη Μεγάλη Εβδομάδα, και πώς να ετοιμάσετε το τραπέζι του Πάσχα, με ψητά, σαλάτες και υπέροχα ανοιξιάτικα γλυκά.
Απλά κάντε κλικ στη Μεγάλη Εβδομάδα και στο Πάσχα, και θα βρείτε έναν πλούτο συνταγών για όλες τις ημέρες.
Το Bostanistas σας εύχεται ολόψυχα Χρόνια Πολλά και Καλή Ανάσταση.
Ακολουθήστε το Protagon στο Google News