178
Στιγμιότυπο από προηγούμενη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου | Nikos Libertas / SOOC

Υπουργικό Συμβούλιο στη σκιά της υπόθεσης Πολάκη

Protagon Team Protagon Team 20 Φεβρουαρίου 2019, 08:59
Στιγμιότυπο από προηγούμενη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου
| Nikos Libertas / SOOC

Υπουργικό Συμβούλιο στη σκιά της υπόθεσης Πολάκη

Protagon Team Protagon Team 20 Φεβρουαρίου 2019, 08:59

Σε σύντομο απολογισμό του κυβερνητικού έργου αναμένεται να προχωρήσει ο Αλέξης Τσίπρας κατά το Υπουργικό Συμβούλιο  που συγκαλείται σήμερα Τετάρτη στις 13:00, χωρίς όμως να λείψουν και οι αναφορές στην τρέχουσα επικαιρότητα και ειδικά στη διαμάχη μεταξύ του Παύλου Πολάκη και του Γιάννη Στουρνάρα.

Είναι η πρώτη συνεδρίαση μετά τον μίνι ανασχηματισμό για την κάλυψη των θέσεων των δύο υπουργών που αποχώρησαν για να ριχτούν στη μάχη των δημοτικών εκλογών (Νάσος Ηλιόπουλος και Κατερίνα Νοτοπούλου).

Παράλληλα η συνεδρίαση έρχεται μετά την είσοδο δύο νέων υφυπουργών, προερχόμενων από το ΠΑΣΟΚ (Θάνος Μωραΐτης και Αγγελος Τόλκας), μια απόφαση του Πρωθυπουργού που έφερε γκρίνια στον ΣΥΡΙΖΑ.

Πληροφορίες του ΣΚΑΪ αναφέρουν ότι ο Αλέξης Τσίπρας θα παράσχει πλήρη πολιτική στήριξη στον Παύλο Πολάκη για το ζήτημα του τηλεφωνήματος με τον Γιάννη Στουρνάρα ενώ παράλληλα, θα βάλλει και κατά του διοικητή της ΤτΕ.

Επιπλέον, ο κ. Τσίπρας αναμένεται να αναφερθεί στη Συμφωνία των Πρεσπών και στο κυβερνητικό έργο, ενόψει και των βουλευτικών εκλογών που –είτε γίνουν τον Μάιο είτε τον Οκτώβριο ή άλλη στιγμή– δεν απέχουν πλέον πολύ.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...