168
|

Χαρδαλιάς: Προετοιμαζόμαστε για μία νέα καθημερινότητα

Protagon Team Protagon Team 27 Απριλίου 2020, 18:35

Χαρδαλιάς: Προετοιμαζόμαστε για μία νέα καθημερινότητα

Protagon Team Protagon Team 27 Απριλίου 2020, 18:35

«Προετοιμαζόμαστε για την επόμενη μέρα, για μια νέα καθημερινότητα. Προετοιμαζόμαστε για την άρση των περιοριστικών μέτρων», δήλωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς εν όψει της τελικής ευθείας για την επιστροφή στη (νέα) κανονικότητα.

Από την επόμενη εβδομάδα το στοίχημα μας θα είναι η κυκλοφορία τηρώντας όλα τα μέτρα. Η σταδιακή άρση των μέτρων δεν σημαίνει ότι σταματάει η μετάδοση του ιού. Ζούμε πρωτόγνωρες καταστάσεις και εξετάζουμε διεξοδικά το κάθε μας βήμα», τόνισε ο κ. Χαρδαλιάς και παρέπεμψε στις ανακοινώσεις του Πρωθυπουργού την Τρίτη στις 18.00.

«Η καθημερινότητά μας μέχρι να βρεθεί εμβόλιο δεν θα είναι ίδια. Την Πρωτομαγιά ισχύουν τα περιοριστικά μέτρα. Δεν μπορούν να γίνουν μετακινήσεις. Οι συγκεντρώσεις για τους εορτασμούς μπορεί να δημιουργήσουν πρόβλημα στη μετάδοση του ιού», προειδοποίησε ο κ. Χαρδαλιάς.

Παράλληλα ανακοίνωσε ότι παρατείνονται τα περιοριστικά μέτρα στο δήμο Μήκης στην Ξάνθη μέχρι τις 4 Μαΐου, ενώ την Τρίτη λήγουν τα περιοριστικά μέτρα στις παραλίες Θεσσαλονίκης, Βόλου και Πάτρας.

Μέχρι τις 4 Μαΐου, τέλος, θα εξακολουθήσει να υπάρχει έλεγχος στους Κήπους το Έβρου, στους εισερχόμενους από Τουρκία.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...