292
Ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος αγορεύει από τα κυβερνητικά έδρανα | INTIMEnews

Βουλή: «Τα άκουσε» ο Θεοχαρόπουλος για τη συμπόρευση με Τσίπρα – άγρια κόντρα με Λοβέρδο

Protagon Team Protagon Team 10 Μαΐου 2019, 14:49
Ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος αγορεύει από τα κυβερνητικά έδρανα
|INTIMEnews

Βουλή: «Τα άκουσε» ο Θεοχαρόπουλος για τη συμπόρευση με Τσίπρα – άγρια κόντρα με Λοβέρδο

Protagon Team Protagon Team 10 Μαΐου 2019, 14:49

Εκρηκτική ήταν η πρεμιέρα του Θανάση Θεοχαρόπουλου στα κυβερνητικά έδρανα της Βουλής, καθώς ο νέος υπουργός Τουρισμού δέχθηκε άγριο σφυροκόπημα από τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του Κινήματος Αλλαγής, Ανδρέα Λοβέρδο, για την «έτοιμη από καιρό» -όπως αποδείχθηκε- μεταπήδησή του στο άρμα του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Θεοχαρόπουλος που σημειωτέον διατηρεί τη βουλευτική έδρα που εξασφάλισε ως επικεφαλής με το ψηφοδέλιο Επικρατείας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης (νυν ΚΙΝΑΛ), προσπάθησε να εξηγήσει τη στάση του λέγοντας ότι ο ίδιος δεν άλλαξε ποτέ ιδεολογία, αλλά το Κίνημα Αλλαγής ήταν αυτό που πάει πλέον για συμπόρευση με τη ΝΔ.

Τον λόγο τότε ζήτησε ο Ανδρέας Λοβέρδος (φωτογραφία κάτω / ΙΝΤΙMEnews) που κατηγόρησε τον νέο υπουργό  της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ για απύθμενο θράσος.

«Εχεις υπέρμετρο θράσος γιατί δεν πρόλαβες  να διοριστείς και ήρθες πάλι  εδώ να μας πεις για τον τουρισμό. Αυτό στηλιτεύουμε το θράσος σου», τού είπε σε αυστηρό τόνο με τον κ. Θεοχαρόπουλο να απαντά υπενθυμίζοντας ότι είχε παραιτηθεί από το υπουργικό αξίωμα και τότε που «είχε πέσει το ‘μαύρο΄στην ΕΡΤ».

«Ξεχνάτε να πείτε πως ο Θεοχαρόπουλος άφησε την καρέκλα τότε… Συνεπώς καταλαβαίνω , αλλά καλύτερα να κοιταχτείτε στον καθρέφτη και να κοιτάτε το δικό σας κόμμα», απάντησε ο υπουργός Τουρισμού στον κ. Λοβέρδο, τον οποίο και κατηγόρησε ότι είχε -και αυτός- εγκαταλείψει το ΠΑΣΟΚ για να κάνει δικό του κόμμα, και μετά τα παράτησε για να γίνει υπουργός στην κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ.

Η φράση αυτή προκάλε την οργή του κ. Λοβέρδου που επανήλθε απευθυνόμενος στον υπουργό του Αλέξη Τσίπρα:

«Είστε η επιτομή του ανθρώπου που θεσιθηρεί. Γιατί μας παιδεύατε τέσσερα χρόνια αφού μας αποκαλύψατε σήμερα πως το οργανώνατε από την αρχή να πάτε στον ΣΥΡΙΖΑ με τη στάση σας στις ψηφοφορίες;»

«Να κοιταχτείτε μεταξύ σας στον καθρέφτη, το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη», ανταπάντησε ο κ. Θεοχαρόπουλος.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...