306
O Κυριάκος Μητσοτάκης συνομιλεί με εργαζόμενες σε σούπερ μάρκετ του Παγκρατίου | INTIMENEWS

Βόλτα Μητσοτάκη στο Παγκράτι και κουβέντα με περαστικούς και μαγαζάτορες

Protagon Team Protagon Team 7 Μαΐου 2020, 12:51
O Κυριάκος Μητσοτάκης συνομιλεί με εργαζόμενες σε σούπερ μάρκετ του Παγκρατίου
|INTIMENEWS

Βόλτα Μητσοτάκη στο Παγκράτι και κουβέντα με περαστικούς και μαγαζάτορες

Protagon Team Protagon Team 7 Μαΐου 2020, 12:51

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατεβαίνει στον δρόμο. Και ξεκίνησε από το Παγκράτι αυτό που φαίνεται να είναι μια πρώτη προσπάθεια του Πρωθυπουργού να έρθει σε επαφή με τους πολίτες και τους επιχειρηματίες στις γειτονιές της Αθήνας, μετά το lockdown, ώστε να αφουγκραστεί τις ανησυχίες τους εν όψει της δύσκολης συνέχειας.

Στο πέρασμά του από το Παγκράτι ο κ. Μητσοτάκης -φορώντας προστατευτική μάσκα- συζήτησε με περαστικούς, κατοίκους και καταστηματάρχες για την επόμενη ημέρα, δηλαδή για τη φάση μετά το τέλος της καραντίνας και την προσαρμογή όλων στη νέα καθημερινότητα.

Ο Πρωθυπουργός είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με εργαζόμενες σε σούπερ μάρκετ, τις οποίες και ευχαρίστησε για τη συμβολή τους και τις υπηρεσίες που προσέφεραν στους καταναλωτές στη διάρκεια της πανδημίας.

Σε άλλο διάλογο που είχε με υπαλλήλους σε φαρμακείο της περιοχής, τόνισε πως η κυβέρνηση στηρίζεται στον κλάδο των φαρμακοποιών και τις υποδείξεις – οδηγίες τους προς τους πολίτες για την ορθή τήρηση των κανόνων της νέας καθημερινότητας.

Ο κ. Μητσοτάκης χαιρέτησε και στελέχη της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ που βρίσκονταν στο σημείο, ενώ όταν μία γυναίκα του είπε ότι αισθάνεται για πρώτη φορά υπερήφανη που είναι Ελληνίδα, αρκέστηκε να πει ότι σε πρώτη φάση τα καταφέραμε καλά, αλλά έχουμε ακόμη δύσκολα μπροστά μας.

 

Το ενδιαφέρον είναι, πάντως, ότι η συγκεκριμένη συνοικία της Αθήνας υπήρξε ένα από τα επίκεντρα της «επιδημίας» νυχτερινών συγκεντρώσεων για «take away» ποτά, ένα φαινόμενο που έχει ανησυχήσει την κυβέρνηση και τους ειδικούς, καθώς υπάρχει φόβος για διασπορά του κορονοϊού.

Συγκεκριμένα και παρά τα μέτρα για αποφυγή του συνωστισμού, στην πλατεία Βαρνάβα του Παγκρατίου συγκεντρώθηκαν το βράδυ της Τετάρτης αμέτρητοι πολίτες, με συνέπεια να κληθεί η αστυνομία.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...