333
Λίγα λουλούδια στο σημείο που άφησε την τελευταία του πνοή ο δημοφιλής μουσικός | INTIMEnews

Βίντεο από την τρελή πορεία της Porsche του Mad Clip – Παρουσιάστηκε αυτοβούλως ο οδηγός του Αudi R8

Protagon Team Protagon Team 3 Σεπτεμβρίου 2021, 08:52
Λίγα λουλούδια στο σημείο που άφησε την τελευταία του πνοή ο δημοφιλής μουσικός
|INTIMEnews

Βίντεο από την τρελή πορεία της Porsche του Mad Clip – Παρουσιάστηκε αυτοβούλως ο οδηγός του Αudi R8

Protagon Team Protagon Team 3 Σεπτεμβρίου 2021, 08:52

Στο φως της δημοσιότητας ήρθε βίντεο από τη μοιραία κόντρα που κατέληξε στη φονική πρόσκρουση της Porsche του τράπερ Mad Clip, κατά κόσμον Πίτερ Αναστασόπουλου, σε κολόνα και στη συνέχεια σε δέντρο στην παραλιακή.

Στο βίντεο φαίνεται καθαρά η επιτάχυνση της Porsche και αμέσως μετά η στιγμή που ο οδηγός της χάνει τον έλεγχο με αποτέλεσμα να καρφωθεί στην κολόνα.

Οπως περιέγραφαν αστυνομικοί που βρέθηκαν στο σημείο, αλλα και ειδικοί αναλυτές τροχαίων ατυχημάτων, ο θάνατος του Mad Clip ήταν σχεδόν ακαριαίος καθώς η σύγκρουση ήταν ακριβώς στην πόρτα του οδηγού με αποτέλεσμα να διπλώσει το ΙΧ και να τον εγκλωβίσει μέσα σε μια άμορφη μάζα σιδερικών.

Σήμερα, αναμένεται η ιατροδικαστική εξέταση αλλα και τα αποτελέσματα των τοξικολογικών που θα δείξουν αν και πόσο αλκοόλ είχε καταναλώσει ο Mad Clip μετά την αποχώρηση του από τη γαμήλια δεξίωση φιλικού του ζευγαριού σε γνωστό κλαμπ της παραλιακής.

Εν τω μεταξύ, ο  οδηγός του Audi R8 που αναζητούσε η ΕΛ.ΑΣ, παρουσιάστηκε αυτοβούλως αργά το βράδυ της Πέμπτης και κατέθεσε ότι όντως ήταν στο σημείο του μοιραίου τροχαίου. Στον εισαγγελέα φέρεται να είπε ότι δεν συμμετείχε σε κόντρα ταχύτητητας και ότι επέστρεφε με τη σύντροφό  του από νυχτερινή διασκέδαση.

Η κατάθεσή του έγινε αποδεκτή και αφέθηκε ελεύθερος χωρίς να του απαγγελθούν κατηγορίες.

Νωρίτερα η ΕΛ.ΑΣ είχε εκδώσει ανακοίνωση (δείτε τη κάτω), στην οποία αναφερόταν στον οδηγό του AUDI, καθώς τον αναζητούσε προκειμένου να δώσει κατάθεση για το τραγικό τροχαίο.

 Την 02.09.2021 και περί ώρα 02.15΄, στην οδό Αθηνάς (παραλιακή λεωφόρος), στο ύψος της συμβολής της με την οδό Φανερωμένης, ρεύμα κυκλοφορίας προς Γλυφάδα, περιοχής Δήμου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, έλαβε χώρα θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα.

Στο πλαίσιο της διενεργούμενης προανάκρισης, αναζητούνται πληροφορίες για Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, μάρκας AUDI, μοντέλου R8, το οποίο έφερε πινακίδες κυκλοφορίας κίτρινου χρώματος και πιθανόν κατασκευής δεξιάς θέσης οδήγησης (δεξιοτίμονο), το οποίο ανωτέρω τόπο και χρόνο κινούνταν στο χώρο του δυστυχήματος.

Παρακαλείται όποιος γνωρίζει οτιδήποτε για τις συνθήκες που έγινε το συγκεκριμένο τροχαίο δυστύχημα ή για το εν λόγω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, να επικοινωνήσει με το Α΄ Τμήμα Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής στα τηλέφωνα: 210-9608000, 210-9608006, 210-9608015 και 210-9608016.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...