221
Οι ΑΒΒΑ καλεσμένοι σε τηλεοπτικό σόου το 1976 στην Καλιφόρνια | Michael Ochs Archiv/ GettyImages

Τραγωδία με δύο νεκρούς σε συναυλία-αφιέρωμα στους ABBA στη Σουηδία

Protagon Team Protagon Team 4 Νοεμβρίου 2021, 12:43
Οι ΑΒΒΑ καλεσμένοι σε τηλεοπτικό σόου το 1976 στην Καλιφόρνια
|Michael Ochs Archiv/ GettyImages

Τραγωδία με δύο νεκρούς σε συναυλία-αφιέρωμα στους ABBA στη Σουηδία

Protagon Team Protagon Team 4 Νοεμβρίου 2021, 12:43

Δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και ένας τραυματίστηκε στην Ουψάλα της Σουηδίας, το βράδυ της Τρίτης, όταν ένας 80χρονος άνδρας έπεσε από τον έβδομο όροφο και κατέληξε πάνω σε δύο θεατές.

Σύμφωνα με την αστυνομία, περίπου 1.000 άτομα είχαν συγκεντρωθεί στο Uppsala Konsert & Kongress που φιλοξενούσε μια συναυλία-αφιέρωμα στους θρύλους των ABBA, Μπιορν Ουλβέους και Μπένι Αντερσον, με διασκευές των διάσημων τραγουδιών τους.

«Λάβαμε μια κλήση ότι κάποιος είτε πήδηξε είτε έπεσε από μεγάλο υψόμετρο μέσα στην αίθουσα συναυλιών στο κέντρο της Ουψάλα», δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Μάγκνους Γιάνσον Κλάριν.

Η αίθουσα έχει ανοιχτό χώρο στο φουαγιέ και το άτομο έπεσε από τον έβδομο όροφο και χτύπησε άλλους δύο. Το άτομο που έπεσε καθώς και ο ένας από αυτούς που χτύπησε πέθαναν, ενώ ο τρίτος τραυματίστηκε.

Ο Κλάριν είπε στο Γαλλικό Πρακτορείο ότι δεν είναι ακόμη σαφές τι τραύματα έχει υποστεί το τρίτο άτομο, αλλά «δεν απειλούν τη ζωή του».

Αρνήθηκε, ωστόσο, να δώσει οποιαδήποτε λεπτομέρεια για τον αποθανόντα, καθώς δεν είχε ενημερωθεί ακόμα η οικογένειά του.

Η αστυνομία έκλεισε πρώτα την αίθουσα, για να μην μπορεί κανείς να μπει ή να βγει, προκειμένου να καταθέσουν όλοι οι μάρτυρες, αλλά στη συνέχεια καθάρισε τον χώρο.

«Είναι πολύ νωρίς για να πούμε αν έχει συμβεί κάποιο έγκλημα», είπε ο Κλάριν.

Η συναυλία ήταν προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 19:30, αλλά ακυρώθηκε μετά το τραγικό συμβάν.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...