235
Το παλτό της Μελάνια Τραμπ έκλεψε την παράσταση, επισκιάζοντας τον πλανητάρχη σύζυγό της Ντόναλντ Τραμπ | REUTERS/Leah Millis

Το γεωμετρικό παλτό και τα αστρονομικά έξοδα της Μελάνια Τραμπ

Protagon Team Protagon Team 21 Νοεμβρίου 2018, 22:56
Το παλτό της Μελάνια Τραμπ έκλεψε την παράσταση, επισκιάζοντας τον πλανητάρχη σύζυγό της Ντόναλντ Τραμπ
|REUTERS/Leah Millis

Το γεωμετρικό παλτό και τα αστρονομικά έξοδα της Μελάνια Τραμπ

Protagon Team Protagon Team 21 Νοεμβρίου 2018, 22:56

Αύριο Πέμπτη, 22 Νοεμβρίου 2018, οι ΗΠΑ γιορτάζουν την Ημέρα των Ευχαριστιών. Το προεδρικό ζεύγος εμφανίστηκε στον Λευκό Οίκο για κάποιες σύντομες δηλώσεις προτού πάει στη Φλόριντα, όπου και θα γιορτάσει το «Thanksgiving».

Εκείνο όμως που έκλεψε την παράσταση όπως αναφέρει και το γυναικείο ένθετο «io Donna» της ιταλικής εφημερίδας Corriere della Sera, ήταν το παλτό του Οίκου Dior με τα έντονα γεωμετρικά χρώματα που φόρεσε η Πρώτη Κυρία, Μελάνια Τραμπ, επισκιάζοντας τον σύζυγό της και πλανητάρχη, Ντόναλντ.

REUTERS/Jonathan Ernst

Το παλτό που συνδυάζει τέσσερα διαφορετικά χρώματα, (λευκό, μαύρο, κόκκινο και καφέ), κοστίζει μία μικρή περιουσία και καθώς δεν περνά απαρατήρητο λόγω της ιδιαιτερότητάς του, προκάλεσε δεκάδες αρνητικά σχόλια, σχετικά με τα αστρονομικά ποσά που ξοδεύει η Μελάνια για τις εμφανίσεις της, την ίδια στιγμή που τόσος κόσμος δεν έχει λεφτά να αγοράσει ούτε την γαλοπούλα για το παραδοσιακό τραπέζι της Ημέρας των Ευχαριστιών.

REUTERS/Jonathan Ernst

Αν η Μελάνια επέλεγε για παράδειγμα να φορέσει ένα πιο ουδέτερο, μονόχρωμο πανωφόρι, κανείς δεν θα έμπαινε στον κόπο να ψάξει και να βρει πόσο κοστίζει. Τώρα όμως, έψαξε και βρήκε ότι τα γεωμετρικά σχέδια αντιστοιχούν στην καθόλου φιλική τιμή των 9.400 δολαρίων.

Ο αμερικανικός Τύπος και τα social media έκαναν πάρτι με τα ακριβά γούστα της Μελάνια, θυμίζοντας μάλιστα ότι το πρόσφατο ταξίδι της στην Αφρική, κόστισε 95 εκατομμύρια δολάρια.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

3

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...