344
Ο Ρούμπιν σε «ευτυχισμένη» πόζα με τη γυναίκα του, που τον χώρισε μόλις έμαθε τις πομπές του | Corriere della Sera

Το πρώην «δεξί χέρι» του Σόρος έδερνε και βίαζε πόρνες

Protagon Team Protagon Team 5 Αυγούστου 2021, 18:20
Ο Ρούμπιν σε «ευτυχισμένη» πόζα με τη γυναίκα του, που τον χώρισε μόλις έμαθε τις πομπές του
|Corriere della Sera

Το πρώην «δεξί χέρι» του Σόρος έδερνε και βίαζε πόρνες

Protagon Team Protagon Team 5 Αυγούστου 2021, 18:20

Υπέγραφε πολλά τσεκ 500.000 δολαρίων για φιλανθρωπίες, όμως στις ιερόδουλες που ενοικίαζε προς εκτόνωσή του έδινε μόνο 5.000 δολάρια. Μόνο; Ναι. Διότι ο πάμπλουτος πρωταγωνιστής του σκανδάλου που εξιστορούμε τις έδερνε και τις βασάνιζε αυτές τις γυναίκες προτού, τελικά, τις βιάσει.

Με το «παχύ» πεντοχίλιαρό του νόμιζε ότι θα καθάριζε. Αλλά δεν καθάρισε. Ξεφτιλίστηκε, τον χώρισε η γυναίκα του και κινδυνεύει με καταδίκη, όχι μόνο στα αστικά δικαστήρια. Ονομάζεται Χάουαρντ Ρούμπιν και υπήρξε «δεξί χέρι» του  επενδυτή Τζορτζ Σόρος την περίοδο της μεγάλης κερδοσκοπίας στη Wall Street.

Οπως αποκάλυψε ο συνήγορος του Ρούμπιν με σκοπό να τον βοηθήσει, ο πελάτης του είναι τόσο άνανδρος και σπεκουλαδόρος που υποχρέωνε τα θύματά του να υπογράψουν ένα «συμφωνητικό» για τήρηση της ομερτά, το οποίο θα ζηλέψουν σίγουρα οι μαφιόζοι: αν οι πόρνες αποκάλυπταν τα παθήματά τους στο διαμέρισμα του Μανχάταν, τότε θα πλήρωναν στον Ρούμπιν για αποζημίωση μισό εκατομμύριο δολάρια…

Επίσης, το «συμφωνητικό» όριζε ότι οι γυναίκες αποδέχονταν ότι είναι δυνατόν να τραυματιστούν κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης – και μόνο για ένα πεντοχίλιαρο.

Το πολυτελές διαμέρισμα του Μανχάταν που είχε ενοικιάσει ο Ρούμπιν ήταν διακοσμημένο με όλα τα σύνεργα του βασανισμού, διέθετε ακόμη και τον σχήματος χι σαδομαζοχιστικό σταυρό που χρησιμεύει για την ακινητοποίηση του θύματος. Από εκεί πέρασαν γυναίκες του αγοραίου έρωτα και τραυματίστηκαν σοβαρά, όπως κατήγγειλαν, σε βαθμό τέτοιο κιόλας που δεν τις αναλαμβάνει πλέον πλαστικός χειρουργός…

Οι γυναίκες («πλέιμεϊτ» του «Playboy» και στριπτιζέζ) μήνυσαν τον Ρούμπιν ζητώντας αποζημίωση 18 εκατ. δολαρίων για τη βαριά κακοποίηση που υπέστησαν στα χέρια του. Λένε ότι όσα τους έκανε ο Ρούμπιν υπερέβαιναν τις συμφωνίες που είχαν κάνει μαζί του.

Η αστική δίκη έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί τον προσεχή Νοέμβριο. Οι πρώτες κατηγορίες σε αυτήν την υπόθεση έγιναν τον Νοέμβριο του 2017. Τον περασμένο μήνα η 36χρονη σύζυγος του Ρούμπιν, χρηματίστρια και αυτή, υπέβαλε αίτηση  διαζυγίου.

Στο κατηγορητήριο εναντίον του Ρούμπιν περιλαμβάνεται και κατηγορία που επισύρει ποινική δίκη: στριπτιζέζ από το Μαϊάμι κατέθεσαν ότι τις μετέφερε βιαίως στη Νέα Υόρκη, έτσι τον κατηγορούν για επίθεση, σωματικές βλάβες και εμπορία ανθρώπων. Ωστόσο ο δικηγόρος του Ρούμπιν λέει ότι δεν θα έχει ποινικό σκέλος η υπόθεση.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...