228
Κατά το χθεσινό συλλαλητήριο των εκπαιδευτικών, το ρεύμα ανόδου της Λ. Αμαλίας κρατήθηκε ανοικτό σε εφαρμογή του νόμου για τις διαδηλώσεις | INTIMEnews

Θεοδωρικάκος στον Εμπορικό Σύλλογο της Αθήνας: Ο νόμος για τις πορείες εφαρμόζεται κατά γράμμα

Protagon Team Protagon Team 7 Οκτωβρίου 2021, 12:10
Κατά το χθεσινό συλλαλητήριο των εκπαιδευτικών, το ρεύμα ανόδου της Λ. Αμαλίας κρατήθηκε ανοικτό σε εφαρμογή του νόμου για τις διαδηλώσεις
|INTIMEnews

Θεοδωρικάκος στον Εμπορικό Σύλλογο της Αθήνας: Ο νόμος για τις πορείες εφαρμόζεται κατά γράμμα

Protagon Team Protagon Team 7 Οκτωβρίου 2021, 12:10

Ο νόμος για τις πορείες εφαρμόζεται κατά γράμμα, διασφαλίζοντας με αυτόν τον τρόπο την ομαλότητα στις μετακινήσεις των πολιτών και την επιχειρηματική δραστηριότητα στην Αθήνα, διαβεβαίωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, κατά τη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών, Σταύρο Καφούνη, τον γενικό γραμματέα, Αθανάσιο Τσαγκάρη, και τον διευθυντή, Σωτήρη Αντωνίου.

Ο νόμος για τις διαδηλώσεις εφαρμόστηκε και στο συλλαλητήριο της Τετάρτης που οργάνωσαν οι Ομοσπονδίες των εκπαιδευτικών (ΔΟΕ, ΟΛΜΕ, ΟΙΕΛΕ) στο κέντρο της Αθήνας κατά της αξιολόγησης, χωρίς να λείψουν ωστόσο οι σκηνές έντασης μεταξύ διαδηλωτών και αστυνομικών δυνάμεων, προκειμένου να περιοριστεί η πορεία-συγκέντρωση στο ένα ρεύμα κυκλοφορίας στη Σταδίου και την Αμαλίας.

«Συμβάλλουμε με όλες μας τις δυνάμεις, με σκοπό να διευκολύνουμε τον εμπορικό κόσμο να πάρει ανάσα μετά από μια δύσκολη περίοδο. Δημιουργούμε τις κατάλληλες συνθήκες για να αυξηθεί το αίσθημα ασφάλειας των εμπόρων της πρωτεύουσας και των καταναλωτών», δήλωσε ο υπουργός. «Ασφάλεια παντού, ασφάλεια για όλους», συμπλήρωσε και αναφέρθηκε στα μέτρα ενίσχυσης της αστυνόμευσης στην ευρύτερη περιοχή του Κέντρου για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας.

Για εποικοδομητική συζήτηση με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, μίλησε από την πλευρά του ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου, Σταύρος Καφούνης. «Μιλήσαμε –είπε– για θέματα ασφάλειας στο εμπορικό κέντρο της Αθήνας και την ενίσχυση της συνεργασίας μας σε θέματα που αφορούν την απρόσκοπτη λειτουργία της πόλης και της αγοράς».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...