497
Η Καρολάιν Κράουτς: ο πατέρας της μιλάει για το σοκ του όταν πληροφορήθηκε την άγρια δολοφονία της | Intime/ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ

«Θα έσπαγα το κεφάλι του Μπάμπη» – Το ξέσπασμα του πατέρα της Καρολάιν

Protagon Team Protagon Team 17 Ιουλίου 2021, 14:18
Η Καρολάιν Κράουτς: ο πατέρας της μιλάει για το σοκ του όταν πληροφορήθηκε την άγρια δολοφονία της
|Intime/ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ

«Θα έσπαγα το κεφάλι του Μπάμπη» – Το ξέσπασμα του πατέρα της Καρολάιν

Protagon Team Protagon Team 17 Ιουλίου 2021, 14:18

Την οργή του για τον καθ’ ομολογία δολοφόνο της κόρης του, αλλά και την αγωνία του για το μέλλον της μικρής εγγονής του, εξέφρασε ο πατέρας της Καρολάιν Κράουτς, η οποία δολοφονήθηκε μέσα στο ίδιο της το σπίτι στα Γλυκά Νερά πριν από δύο μήνες από τον σύζυγό της.

Ο Ντέιβιντ Κράουτς, σε συνέντευξη που παραχώρησε από την Αλόννησο στη βρετανική εφημερίδα Daily Mail, αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στο πώς έμαθαν για τη δολοφονία της κόρης του, ενώ αρχικά πίστευαν ότι τη διέπραξαν ληστές.

«Είχαμε μόλις τελειώσει το πρωινό μας, όταν άρχισαν να μας χτυπούν δυνατά τη μπροστινή πόρτα του σπιτιού. Πολλοί από τους έλληνες φίλους μας είχαν έρθει και ήταν πολύ λυπημένοι. Στην αρχή ήταν δύσκολο να καταλάβουμε τι έλεγαν, αλλά τελικά τα κατανοήσαμε. Ήταν σαν ένα παγωμένο χέρι να είχε φτάσει στο στήθος μου και να άρπαξε την καρδιά μου. Έκτοτε ήμουν σχεδόν παράλυτος. Η Σούζαν κανόνισε αμέσως να πάει στην Αθήνα και εγώ έμεινα εδώ με τον αδερφό της», είπε.

«Δεν θα κάνω εικασίες για το κίνητρο» του δολοφόνου, «αυτό είναι δουλειά της αστυνομίας, θέλω δικαιοσύνη», είπε ακόμη στη βρετανική εφημερίδα. Για τη δολοφονία είπε ότι ο πιλότος «ήξερε ότι δεν μπορούσε να την αντιμετωπίσει σωματικά. Ήταν νέα, γυμνασμένη και ικανή kick boxer».

Πρόσθεσε ακόμη πως «είχα δηλώσει πως θα του έσπαγα το κεφάλι και θα αναλάμβανα τις συνέπειες, αν ήξερα τότε ότι ήταν ο δολοφόνος της κόρης μου».

Στην κηδεία ο Αναγνωστόπουλος φάνηκε στον Κράουτς εντελώς καταβεβλήμενος από την τραγωδία. «Οταν του μίλησα έμεινα με την εντύπωση ότι δεν θα ξεπερνούσε ποτέ την τραγωδία. Αλλά αποδείχτηκε ηθοποιός», λέει.

Ο 78χρονος Κράουτς με τη σύζυγό του καλούνται πλέον να μεγαλώσουν την κόρη της Καρολάιν. Η μικρή είναι μεγάλη παρηγοριά, αλλά ο παππούς της δεν κρύβει και την αγωνία του για το μέλλον: «Δεν είμαι νέος, όλοι μας είμαστε θνητοί. Έχω μια βαθιά ανησυχία ότι μπορεί να μην είμαι σε θέση να παράσχω στη Λυδία εκείνα τα χρόνια που μπορεί να χρειαστεί τη μεγαλύτερη υποστήριξη. Ο μοναδικός μου στόχος αυτή τη στιγμή είναι να δώσω την καλύτερη δυνατή ζωή στο παιδί της υπέροχης κόρης μου».

Γιαγιά και εγγονή έχουν έλθει πολύ κοντά: «Η Σούζαν φροντίζει τη Λυδία όπως έκανε και με την Καρολάιν όταν εκείνη ήταν μωρό. Παίζει μαζί της όταν είναι ξύπνια και είναι σε επιφυλακή όταν ακούει τον παραμικρό ήχο. Όλο μας το νοικοκυριό είναι επικεντρωμένο στη Λυδία. Όλοι ξυπνάμε από τις 6:30 το πρωί, ώστε η Σούζαν να πάει πρώτα στον τάφο της Καρολάιν και να επιστρέψει για να προετοιμάσει το φαγητό της Λυδίας. Μας δίνει ενέργεια και μας τονώνει να την ακούμε να γελάει».

Ο Ντέιβιντ Κράουτς αναφέρθηκε και στις σχέσεις του με τους γονείς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου: «Έχουμε καλή σχέση με τους γονείς του Μπάμπη, ιδιαίτερα με τη μητέρα του. Τηλεφωνεί σχεδόν κάθε μέρα και ρωτάει για τη Λυδία και, φυσικά, είναι αρκετά ελεύθερη να την επισκεφθεί όποτε θέλει. Ωστόσο, την γνωρίζουν στο νησί γιατί δίδασκε εδώ και τα συναισθήματα όλων είναι ακόμη έντονα και ανάμεικτα. Δεν φταίει, αλλά φαίνεται να υποφέρει από τις αμαρτίες του γιου της».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...