207
Στις 8 Απριλίου ο Πρωθυπουργός ενημέρωνε την Πρόεδρο της Δημοκρατίας μέσω τηλεδιάσκεψης | ΓτΠ/ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Τέλος οι τηλεδιασκέψεις – στο Προεδρικό ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Protagon Team Protagon Team 1 Μαΐου 2020, 16:23
Στις 8 Απριλίου ο Πρωθυπουργός ενημέρωνε την Πρόεδρο της Δημοκρατίας μέσω τηλεδιάσκεψης
|ΓτΠ/ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Τέλος οι τηλεδιασκέψεις – στο Προεδρικό ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Protagon Team Protagon Team 1 Μαΐου 2020, 16:23

Είναι μια συμβολική κίνηση. Τη Δευτέρα, 4 Μαΐου, οπότε η χώρα μπαίνει σταδιακά στη νέα καθημερινότητα μετά το lockdown των 50 ημερών, o Κυριάκος Μητσοτάκης θα εξέλθει του Μεγάρου Μαξίμου για να μεταβεί στο Προεδρικό Μέγαρο και να συναντήσει την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Μεγάρου Μαξίμου, η ενημέρωση της κυρίας Σακελλαροπούλου για την αντιμετώπιση του κορονοϊού και τις επιπτώσεις της πανδημίας στην οικονομία από τον Πρωθυπουργό θα είναι τακτική και σε μηνιαία βάση.

Ο κ. Μητσοτάκης θα επισκεφθεί την Πρόεδρο της Δημοκρατίας στις 12 το μεσημέρι, για να την ενημερώσει για αυτό που ο ίδιος βάφτισε «γέφυρα ασφαλείας προς τη νέα καθημερινότητα».

Είναι μια αλλαγή, καθώς έως τώρα οι επαφές τους γίνονταν μέσω τηλεδιάσκεψης, όπως αυτή της 8ης Απριλίου (εδώ).

Η κυρία Σακελλαροπούλου είχε την σπάνια πολιτική μοίρα να ορκιστεί στο ύπατο αξίωμα εν μέσω πανδημίας και σε συνθήκες αποστείρωσης (εδώ) στις 13 Μαρτίου — την ίδια ημέρα η κυβέρνηση θα ανακοίνωνε το κλείσιμο όλων των χώρων εστίασης και ψυχαγωγίας, ενώ είχαν ήδη προηγηθεί τα σχολεία, σε μια προσπάθεια ανάσχεσης της διασποράς του κορονοϊού.

Τρεις ημέρες αργότερα, 16 Μαρτίου, ο κ. Μητσοτάκης ξανασυνάντησε την κυρία Σακελλαροπούλου δια ζώσης, για την ορκωμοσία του Νίκου Χαρδαλιά ως υφυπουργού Πολιτική Προστασίας.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...