108
Ο Αλέξης Τσίπρας παραμένει στη θέση μέχρι τις εθνικές εκλογές, σε αντίθεση με τον συνονόματό του υπουργό Εσωτερικών (αριστερά στη φωτογραφία) που θα την παραχωρήσει σε υπηρεσιακό υπουργό | INTIMEnews

Συνεχίζει μέχρι τις 30 Ιουνίου ο Τσίπρας – δεν θα οριστεί υπηρεσιακή κυβέρνηση

Protagon Team Protagon Team 27 Μαΐου 2019, 17:52
Ο Αλέξης Τσίπρας παραμένει στη θέση μέχρι τις εθνικές εκλογές, σε αντίθεση με τον συνονόματό του υπουργό Εσωτερικών (αριστερά στη φωτογραφία) που θα την παραχωρήσει σε υπηρεσιακό υπουργό
|INTIMEnews

Συνεχίζει μέχρι τις 30 Ιουνίου ο Τσίπρας – δεν θα οριστεί υπηρεσιακή κυβέρνηση

Protagon Team Protagon Team 27 Μαΐου 2019, 17:52

Δεν πρόκειται να οριστεί υπηρεσιακή κυβέρνηση εν όψει των πρόωρων βουλευτικών εκλογών που σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες θα διεξαχθούν στις 30 Ιουνίου.

Αυτό ξεκαθάρισαν κυβερνητικές πηγές, διευκρινίζοντας ότι η μόνη αλλαγή αφορά τη θέση του υπουργού Εσωτερικών.

«Κατά συνταγματικό έθιμο αλλάζει ο υπουργός Εσωτερικών», ανέφεραν συγκεκριμένα προαναγγέλλοντας την αντικατάσταση του υπουργού Αλέξη Χαρίτση.

Οπως επεσήμαναν οι ίδιες πηγές «μία φορά μόνον ορίστηκε υπηρεσιακή κυβέρνηση λόγω πρόωρης διάλυσης της Βουλής. Τον Σεπτέμβριο του 2015. Ο λόγος ήταν ότι δεν είχε περάσει ένας χρόνος από την προηγούμενη διάλυση και απαγορευόταν να διαλυθεί με πρόταση της κυβέρνησης η Βουλή» και «ο μόνος τρόπος τότε να πάμε σε εκλογές ήταν να παραιτηθεί ο Πρωθυπουργός».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...