247
Ο βουλευτής Δράμας και τομεάρχης Δικαιοσύνης του ΣΥΡΙΖΑ Θεόφιλος Ξανθόπουλος και η γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Ολγα Γεροβασίλη | CreativeProtagon

Νοvartis: Ξανθόπουλος και Γεροβασίλη στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για την αρχειοθέτηση Γεωργιάδη

Protagon Team Protagon Team 4 Φεβρουαρίου 2022, 14:58
Ο βουλευτής Δράμας και τομεάρχης Δικαιοσύνης του ΣΥΡΙΖΑ Θεόφιλος Ξανθόπουλος και η γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Ολγα Γεροβασίλη
|CreativeProtagon

Νοvartis: Ξανθόπουλος και Γεροβασίλη στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για την αρχειοθέτηση Γεωργιάδη

Protagon Team Protagon Team 4 Φεβρουαρίου 2022, 14:58

Συνεχίζοντας από εκεί που έμεινε ο Παύλος Πολάκης στο πρόσφατο σόου του από το βήμα της Βουλής, η γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Ολγα Γεροβασίλη, μαζί με τον τομεάρχη Δικαιοσύνης του κόμματος, Θεόφιλο Ξανθόπουλο, πήγαν την Παρασκευή στον  Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Βασίλειο Πλιώτα, για να του εκφράσουν τη διαμαρτυρία της αξιωματικής αντιπολίτευσης για την αρχειοθέτηση της δικογραφίας που αφορά τον Αδωνι Γεωργιάδη στην υπόθεση της Novartis.

Υιοθετώντας έτσι πλήρως τη σκληρή γραμμή Πολάκη -όπως αυτή εκδηλώθηκε στις τελευταίες παρεμβάσεις του βουλευτή Χανίων στο κοινοβούλιο- στον ΣΥΡΙΖΑ αμφισβητούν ανοικτά την απόφαση των οικονομικών εισαγγελέων να θέσουν στο αρχείο τον φάκελο για τον πρώην υπουργό Υγείας και νυν Ανάπτυξης.

«Επισκεφθήκαμε με την Ολγα Γεροβασίλη τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου και του μεταφέραμε την πολύ έντονη ανησυχία μας γι αυτά που λαμβάνουν χώρα στη δημόσια σφαίρα το τελευταίο διάστημα. Παρατηρούμε ότι υπάρχουν δύο πράξεις αρχειοθέτησης με διαφορετικές υπογραφές και διαφορετικό καταληκτικό περιεχόμενο και το γεγονός αυτό μόνο ανησυχία για τη λειτουργία των Θεσμών μας δημιουργεί», δήλωσε ο κ. Ξανθόπουλος εξερχόμενος του γραφείου του κ. Πλιώτα.

«Θέλουμε να πιστεύουμε τα αρμόδια όργανα θα αντιληφθούν ότι δεν πρόκειται για ένα πρόβλημα πολυτελείας αλλά για ένα βαθιά θεσμικό πρόβλημα λειτουργίας της δημοκρατίας», κατέληξε στη δήλωσή του ο βουλευτής Δράμας και τομεάρχης Δικαιοσύνης του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...