235
Φλαμπουράρης, Πετσίτης και Τσίπρας την εποχή που όλοι ήταν μια ωραία ατμόσφαιρα | CreativeProtagon

Στη Βουλή ο φάκελος με τρία ονόματα υπουργών του ΣΥΡΙΖΑ για την υπόθεση Πετσίτη

Protagon Team Protagon Team 10 Ιανουαρίου 2020, 15:45
Φλαμπουράρης, Πετσίτης και Τσίπρας την εποχή που όλοι ήταν μια ωραία ατμόσφαιρα
|CreativeProtagon

Στη Βουλή ο φάκελος με τρία ονόματα υπουργών του ΣΥΡΙΖΑ για την υπόθεση Πετσίτη

Protagon Team Protagon Team 10 Ιανουαρίου 2020, 15:45

Θυμάστε την υπόθεση Πετσίτη; Του μυστικοσυμβούλου (και παλαιού συμμαθητή) του Νίκου Παππά που μπαινόβγαινε στο Μαξίμου (εδώ) επί πρωθυπουργίας Αλέξη Τσίπρα; Αυτή λοιπόν η υπόθεση ξαναβγαίνει στην επιφάνεια και αποκτά διαφορετικές ταχύτητητες με εμπλοκή τριών υπουργών των κυβερνήσεων ΣΥΡΙΖΑ (Σταθάκης, Δραγασάκης, Φλαμπουράρης).

Οπως δήλωσε την Παρασκευή ο ΠτΒ Κώστας Τασούλας, διαβιβάστηκε στη Βουλή ο φάκελος της Δικαιοσύνης που περιλαμβάνει τις καταγγελίες του πρώην διευθύνοντος συμβούλου της ΔΕΠΑ, Θόδωρου Κιτσάκου, στις οποίες εμπλέκει «τρεις υπουργούς της προηγούμενης κυβέρνησης».

Αυτά τα είπε ο κ. Τασούλας μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ.

Στην υπόθεση αυτή κεντρικό ρολό εμφανιζόταν να είχε ο κ. Πετσίτης ο οποίος αφού για ένα διάστημα είχε προνομιακή πρόσβαση στα ενδότερα του Μαξίμου, στη συνέχεια, όταν οι δραστηριότητές του έγιναν «γκρίζες», διέφυγε στην Κύπρο.

Διαβάστε: Η σχέση Πετσίτη – Μαξίμου

Σύμφωνα με τον κ. Κιτσάκο, ο κ. Πετσίτης κάνοντας χρήση των σχέσεων με στελέχη της προηγούμενης κυβέρνησης τον πίεζε να ρυθμιστούν ευνοϊκά υποθέσεις που αφορούν τον επιχειρηματία Λαυρέντη Λαυρεντιάδη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Νέα Δημοκρατία, ήδη από τον Δεκέμβριο του 2018, όταν ακόμα ήταν στην αξιωματική αντιπολίτευση έκανε λόγο για σκάνδαλο ΔΕΠΑ – Λαυρεντιάδη και προειδοποιούσε την τότε κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για ειδικό δικαστήριο (εδώ).

«Το σκάνδαλο ΔΕΠΑ – Λαυρεντιάδη είναι αποδεδειγμένο καραμπινάτο σκάνδαλο. Είναι η κορυφή του παγόβουνου διαπλοκής ΣΥΡΙΖΑ. Ενας κρίκος ακόμα στην αλυσίδα σκανδάλων» είχε δηλώσει μεταξύ άλλων στη Βουλή ο σημερινός υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κωστής Χατζηδάκης.

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...