191
Ο Τσάβι Πασκουάλ αφήνει τον ΠΑΟ | IntimeSports

Τέλος ο Πασκουάλ από τον Παναθηναϊκό!

Protagon Team Protagon Team 20 Δεκεμβρίου 2018, 19:24
Ο Τσάβι Πασκουάλ αφήνει τον ΠΑΟ
|IntimeSports

Τέλος ο Πασκουάλ από τον Παναθηναϊκό!

Protagon Team Protagon Team 20 Δεκεμβρίου 2018, 19:24

H συνεχής κακή εικόνα του εφετινού μπασκετικού Παναθηναϊκού έφερε εξελίξεις στο στρατόπεδο των «Πρασίνων».

Ο Τσάβι Πασκουάλ αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού μετά και την συντριβή στην Μαδρίτη από την Ρεάλ. Μέσα στις επόμενες ώρες δεν αποκλείεται να υπάρξει και επίσημη ανακοίνωση για τη λύση της συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι «πράσινοι» έχουν ήδη έρθει σε επαφή με τον υποψήφιο αντικαταστάτη του, κάτι το οποίο σημαίνει ότι η αλλαγή της σκυτάλης θα είναι άμεση.

Φυσικά πολύ κοντά στην έξοδο βρίσκονται, τόσο ο Στεφάν Λάσμε, όσο και ο Τζέιμς Γκιστ, ενώ δυσοίωνο θα πρέπει να θεωρείται και το μέλλον του Λούκας Λεκαβίτσιους.

Βόβορας, Παναγιωτόπουλος και Αλβέρτης θα κοουτσάρουν την ομάδα κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον ΚΥΡΙΟ Τσάβι Πασκουάλ, έναν εξαιρετικό άνθρωπο και επαγγελματία. Η διοίκηση της ΚΑΕ συμφώνησε με τον κ. Πασκουάλ πως το καλύτερο δυνατό για την ομάδα είναι να χωρίσουν φιλικά οι δρόμοι τους. Ευχαριστούμε από καρδιάς τον Τσάβι Πασκουάλ για όσα προσέφερε στην ομάδα μας τα δύο αυτά χρόνια και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του. Θα είναι πάντα ένας φίλος του Συλλόγου μας.»

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...