206
Η στιγμή που παρέχονται οι πρώτες βοήθειες στον παρολίγον αυτόχειρα | Youtube

Σοκ στο ολλανδικό κοινοβούλιο από απόπειρα αυτοκτονίας ακτιβιστή [βίντεο]

Protagon Team Protagon Team 23 Μαρτίου 2018, 10:46
Η στιγμή που παρέχονται οι πρώτες βοήθειες στον παρολίγον αυτόχειρα
|Youtube

Σοκ στο ολλανδικό κοινοβούλιο από απόπειρα αυτοκτονίας ακτιβιστή [βίντεο]

Protagon Team Protagon Team 23 Μαρτίου 2018, 10:46

Αντιμέτωποι με ένα τρομακτικό θέαμα βρέθηκαν την Πέμπτη οι βουλευτές του ολλανδικού κοινοβουλίου, όταν 65χρονος ακτιβιστής που διαδήλωνε επί ημέρες για την πλήρη νομιμοποίηση της χρήσης κάνναβης, έπεσε στο κενό από τα θεωρεία της βουλής.

Οπως διαπιστώθηκε, ο 65χρονος είχε δεμένο στον λαιμό του ένα σχοινί και προσπάθησε να κρεμαστεί, σύμφωνα όμως με όλες τις πληροφορίες, το σχοινί έσπασε με αποτέλεσμα να πέσει με ορμή στα έδρανα του κοινοβουλίου.

Τη στιγμή που ο 65χρονος Χανς Κάμπερμαν -όπως είναι το όνομά του- έκανε το άλμα στο κενό, στο βήμα ήταν ο βουλευτής του Λαϊκού Κόμματος, Ανρο Ρούτε. Σαστισμένος από την ενέργεια του ακτιβιστή, ο βουλευτής βάζει το χέρι στο στόμα του, μη μπορώντας να πιστέψει αυτό που έχει συμβεί μέσα στο κοινοβούλιο, για να σπεύσει στη συνέχεια, έντρομος, μαζί με άλλους εκ των παριστάμενων να βοηθήσει τον παρολίγον αυτόχειρα.

Ο Κάμπερμαν διαδήλωνε επί ημέρες έξω από το κτίριο του ολλαδνικού κοινοβουλίου για τη νομιμοποίηση των μαλακών ναρκωτικών και πριν προβεί στην πρέξη του αυτή μέσα στην αίθουσα της ολομέλειας, είχε γράψει στο Facebook ότι έπρεπε να «ταρακουνήσει τους πολιτικούς». «Συγχωρέστε με γι αυτή την πράξη, πρέπει να το κάνω για να ταρακουνήσου τους πολιτικούς. Δεν μπορώ να τους μεταφέρω το μήνυμά μου», έγραψε συγκεκριμένα.

Ο 65χρονος διακομίστηκε στο νοσοκομείο και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...