349
Η Ρούλα Πισπιρίγκου δευτερόλεπτα πριν περάσει την πόρτα του Κορυδαλλού | ΙΝΤΙΜΕnews

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Εγώ στη φυλακή και άλλοι έξω κάνουν πάρτι!»

Protagon Team Protagon Team 6 Απριλίου 2022, 09:57
Η Ρούλα Πισπιρίγκου δευτερόλεπτα πριν περάσει την πόρτα του Κορυδαλλού
|ΙΝΤΙΜΕnews

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Εγώ στη φυλακή και άλλοι έξω κάνουν πάρτι!»

Protagon Team Protagon Team 6 Απριλίου 2022, 09:57

Την ώρα που ο εν διαστάσει σύζυγός της, Μάνος Δασκαλάκης, ετοιμάζεται να δηλώσει παράσταση προς υπεράσπιση της κατηγορίας σε βάρος της για την ανθρωποκτονία από πρόθεση της μικρής Τζωρτζίνας, η Ρούλα Πισπιρίγκου βάλλει εναντίον του μέσα από τη φυλακή, σε μία δήλωση – προάγγελο μετωπικής σύγκρουσης των γονέων των κοριτσιών που χάθηκαν το ένα μετά το άλλο σε διάστημα 2,5 ετών.

Με την κίνησή του αυτή ουσιαστικά ο Μάνος Δασκαλάκης αποδέχεται ότι δικαιολογημένα κατηγορείται η Πισπιρίγκου για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας!

Εξού και το ξέσπασμά της μέσα από τη φυλακή, όπως το μετέφερε η εφημερίδα «Πελοπόννησος»: «Είμαι αθώα με αποδείξεις και είμαι στη φυλακή κι άλλοι έξω κάνουν πάρτι».

Ο πατέρας της 9χρονης θα προσέλθει στο ανακριτικό γραφείο συνοδευόμενος από τον συνήγορό του Δημήτρη Καράμπελα προκειμένου να δηλώσει παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας που αποδίδεται στη σύζυγό του, Ρούλα Πισπιρίγκου, ως παθών από την αξιόποινη πράξη της 33χρονης.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε δημόσια ο Μάνος Δασκαλάκης, επιθυμεί να μάθει την πλήρη αλήθεια για τον θάνατο της Τζωρτζίνας αλλά και των άλλων δύο κοριτσιών του. Ο 30χρονος πατέρας, αμέσως μετά την άσκηση δίωξης σε βάρος της συζύγου του, σε δηλώσεις του αποκάλεσε «κατηγορουμένη» τη Ρούλα Πισπιρίγκου αποκαλύπτοντας την πλήρη διαφοροποίησή του από τη μέχρι εκείνη την στιγμή ενιαία αντίδραση με κοινό μέτωπο έναντι δημοσιευμάτων των δύο γονιών.

Μετά τη δήλωση προς υποστήριξη της κατηγορίας (πολιτική αγωγή) στη δικαστική λειτουργό, ο Μάνος Δασκαλάκης και επίσημα θα είναι αντίδικος της μητέρας των τριών παιδιών τους, αξιώνοντας αποκατάσταση για την ψυχική οδύνη του από τον θάνατο της Τζωρτζίνας.

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της εφημερίδας, οι δικηγόροι της κατηγορούμενης κατέθεσαν ήδη αίτημα αποφυλάκισης της, ευελπιστώντας ότι θα γίνει δεκτό.

Οπως υποστηρίζουν και στο απολογητικό υπόμνημα που υπέβαλε η 33χρονη στην ανακρίτρια, την ώρα που επήλθε ο θάνατος του παιδιού στο νοσοκομείο «Αγλαΐα Κυριακού» δεν βρισκόταν στον θάλαμο, αλλά μόνο γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό.

Σύμφωνα μάλιστα με τους συνηγόρους υπεράσπισης, η ανακρίτρια «άρχισε να κάμπτεται», σε σημείο μάλιστα που θεωρούσαν ότι  η κατηγορούμενη δεν θα προφυλακιστεί αλλά θα αφεθεί ελεύθερη με περιοριστικούς όρους. Στο ίδιο πλαίσιο αποδίδουν την απόφαση προφυλάκισης της Ρούλας Πισπιρίγκου στην «αναγκαιότητα να ικανοποιηθεί το κοινό αίσθημα».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...