170
Αγνωστος παρέμενε ο αριθμός των χρηστών που επηρεάστηκαν από το συγκεκριμένο πρόβλημα | Visa

Προβλήματα σε συναλλαγές αντιμετωπίζει η Visa στην Ευρώπη

Protagon Team Protagon Team 1 Ιουνίου 2018, 20:56
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 1/6/2018, 21:20
Αγνωστος παρέμενε ο αριθμός των χρηστών που επηρεάστηκαν από το συγκεκριμένο πρόβλημα
|Visa

Προβλήματα σε συναλλαγές αντιμετωπίζει η Visa στην Ευρώπη

Protagon Team Protagon Team 1 Ιουνίου 2018, 20:56
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 1/6/2018, 21:20

Η εταιρεία Visa ανακοίνωσε την Παρασκευή ότι το σύστημα πληρωμών της αντιμετωπίζει «διακοπή λειτουργίας» που εμποδίζει «κάποιες συναλλαγές» στην Ευρώπη.

«Είμαστε αυτή τη στιγμή αντιμέτωποι με μια διακοπή λειτουργίας που εμποδίζει την ολοκλήρωση κάποιων συναλλαγών με Visa στην Ευρώπη», ανακοίνωσε η εταιρεία με ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Twitter.

«Ερευνούμε την αιτία και εργαζόμαστε να λύσουμε το πρόβλημα το ταχύτερο δυνατό», σημείωσε.

Σε επικοινωνία με το Γαλλικό Πρακτορείο, σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, η εταιρεία δεν ήταν σε θέση να αναφέρει τον αριθμό χρηστών καρτών που είχαν επηρεαστεί.

Το βέβαιο είναι ότι μεταξύ των χωρών όπου οι πολίτες έχουν αναφέρει προβλήματα στις συναλλαγές τους είναι η Βρετανία και η Ιρλανδία.

Όπως ανέφερε ο Guardian, καταναλωτές έλαβαν μηνύματα που τους έλεγαν ότι υπάρχει «διαταραχή των υπηρεσιών», γεγονός που σημαίνει ότι είναι αδύνατον να στείλουν ή να λάβουν χρήματα.

Η Lloyds Bank εξέδωσε ανακοίνωση λέγοντας: «Είμαστε ενήμεροι ότι υπάρχει ένα ζήτημα που επηρεάζει πληρωμές με Visa, το οποίο ερευνάται. Οι συναλλαγές με ΑΤΜ και Mastercard δεν επηρεάζονται. Δουλεύουμε να λύσουμε το πρόβλημα όσο το δυνατόν πιο σύντομα».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...