288
|

Πρόσκληση σε Anniversary Party

Αρτεμις Καπούλα Αρτεμις Καπούλα 1 Ιουλίου 2014, 00:31

Πρόσκληση σε Anniversary Party

Αρτεμις Καπούλα Αρτεμις Καπούλα 1 Ιουλίου 2014, 00:31

Την Παρασκευή 4 Ιουλίου, το εμβληματικό Bolivar γιορτάζει τα 10α γενέθλια του και μας προσκαλεί σε ένα μεγάλο birthday partyμε άκρως ανεβαστική ατμόσφαιρα έτοιμη να εκτινάξει την διάθεσή μας στα ύψη.

Στα decks θα σβήσουν τα κεράκια και θα ευχηθούν στο Bolivar οι:

KOLOMBO

Έχοντας κυριαρχήσει πραγματικά στην τέχνη της σύγχρονης παραγωγής και με το παρατσούκλι Kolombo ο ευρηματικός Olivier Gregoire έχει πειραματιστεί με πολλά είδη χορευτικής μουσικής στην τεράστια δισκογραφία του, από τις καλύτερες κυκλοφορίες διεθνώς, και περιοδείες σε όλον τον κόσμο Βραζιλία, Μεξικό, Ρωσία, Αμερική. Κατά συνέπεια ο Kolombo μας βάζει στην παγκόσμια μουσική χάρτα της DanceMusic.

SHARAMJEY

Ένα πραγματικό πολυ-εργαλείο που έχει καταφέρει με τη μουσική του να φέρει κοντά όλους του clubbers του κόσμου. Ως γνήσιος λάτρης της μουσικής ο Sharam πάει τους ήχους πιο μπροστά απ' την εποχή του, γνωστός για τις επιτυχίες Here I come, Inyourarms, Gonnagetyou, Overme και Understandme, ενώ έχει κυκλοφορήσει δεκάδες κομμάτια και έχει δουλέψει σε remix κομματιών για πολύ γνωστούς ξένους καλλιτέχνες, ανάμεσα τους ο MOBY, οι FAITHNOMORE, FAITHLESS.

Παρασκευή 4 Ιουλίου, οι πόρτες ανοίγουν στις 21:00

Εισιτήρια: 5 ευρώ

Ακτή του Ήλιου, Άλιμος

Μετακίνηση: Τραμ στάση Καλαμάκι – Λεωφορεία παραλιακής 2η Καλαμακίου Πληροφορίες: 697 0367 684  www.bolivarbeachbar.com

Έπειτα από κλήρωση 2 τυχεροί, που θα αφήσουν το σχόλιό τους εδώ, θα κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση για την Παρασκευή 4 Ιουλίου.*

(Παρακαλούμε, κατά την υποβολή σχολίων, να χρησιμοποιείτε έγκυρο email ώστε να μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας σε περίπτωση που κληρωθείτε. Το protagon δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν αλλαγές στην ημερομηνία των προσκλήσεων. Οι υπεύθυνοι του θεάτρου οφείλουν να επικοινωνούν με τους νικητές σε τέτοιες περιπτώσεις, στο τηλέφωνο επικοινωνίας που έχουν δηλώσει οι ίδιοι απαντώντας στο ενημερωτικό email, το οποίο αποστέλλεται από το protagon.gr μετά την κλήρωση) Για περισσότερες προσκλήσεις, δείτε εδώ.

**Οι νικητές είναι:

1.xristina

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News