391
|

Με την Κυόκο στο Κέντρο της Γης

Αρτεμις Καπούλα Αρτεμις Καπούλα 8 Δεκεμβρίου 2014, 00:19

Με την Κυόκο στο Κέντρο της Γης

Αρτεμις Καπούλα Αρτεμις Καπούλα 8 Δεκεμβρίου 2014, 00:19

Η καλλιτεχνική ομάδα Η Τρελλή Ροδιά σάς προσκαλεί σε ένα απροσδόκητο ταξίδι φαντασίας και χιούμορ. Η Νέα Υόρκη ξεδιπλώνεται μπροστά μας μέσα από τα μάτια των ζώων, σε μια περιπέτεια που ξεσηκώνει μικρούς και μεγάλους. Η παράσταση έχει τόσο εκπαιδευτικό όσο και ψυχαγωγικό χαρακτήρα, με ζωντανή μουσική, χορό και διάδραση με τα παιδιά. Οι χαρακτήρες των ζώων αναδεικνύονται σε μεγάλους ήρωες. Η μουσική, ο χορός και η street culture του Μεγάλου Μήλου μετατρέπεται σε ένα απίθανο παιχνίδι για τους μικρούς θεατές ενώ συγκινεί τους μεγάλους. Η «Κυόκο» απευθύνεται σε παιδιά από 3ών έως 93ών.

Η Κυόκο, η βατραχίνα, ζει τη μεγαλύτερη περιπέτεια της ζωής της μέσα στον λαβύρινθο μιας πολυκατοικίας στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης. Προσπαθώντας να λύσει το μυστήριο της εξαφάνισης του αγαπημένου της Κιόκο, θα συνειδητοποιήσει ότι ανακαλύπτει τον ίδιο της τον εαυτό. Το μυστηριώδες παζλ πρέπει να λυθεί και σε αυτό το ταξίδι σύμμαχοί της θα είναι δύο ακαταμάχητοι φίλοι, η Μπέλα το ποντίκι και το Κουνούπι 1. Οι ανατροπές και οι προκλήσεις, οι φίλοι και εχθροί θα θολώσουν τα νερά της γυάλας λίγο πριν από το μεγάλο άλμα.

Θεατρικό έργο-Σκηνοθεσία: Νάντια Δρακούλα
Μουσική σύνθεση: Ιάκωβος Παυλόπουλος
Σκηνικά-Κοστούμια: Αγγέλα Δρακούλα
Μουσική εκτέλεση-διδασκαλία: Ιάκωβος Παυλόπουλος-Έλενα Φορνάρο
Φωτισμοί: Γιάννης Φίλιας
Εικονογράφηση: Γιώργος Μαραζιώτης, Αναστασία Παπαλεωνίδα Πούντζα
Video: Ζαμπέλα Χαβιάρα
Εικονοληψία: Μιχάλης Μπαρμπαρής
Φωτογραφίες: Azymmetry Pictures
Βοηθός Σκηνογράφου: Μπίντζι Φελιμέγκα
Projection: Χρήστος Καλδάνης
Επιμέλεια-Γραφιστικά Προγράμματος-Αφίσας : Αγγέλα Δρακούλα
Επιστημονικός Συνεργάτης: Γιάννης Πεσματζόγλου
Βεστιάριο: Κατερίνα Χριστίνα Μανωλάκου

Παραγωγή: Η Τρελλή Ροδιά

Ηθοποιοί: Αγγελική Παναγιωτοπούλου, Βίκυ Τσίρου, Βασίλης Παναγιωτίδης

Εισιτήριο: 6 ευρώ για παιδιά και 8 για ενήλικες. Μειωμένο: 6 ευρώ. Ειδικές τιμές για προγραμματισμένες παραστάσεις σχολείων, συλλόγων, εταιρειών και οργανισμών.

Κάθε Κυριακή στις 11:30 και καθημερινές για οργανωμένες παραστάσεις. Διάρκεια μία ώρα και μισή με διάλειμμα

Κινηματογράφος ΔΑΝΑΟΣ/μεγάλη αίθουσα
Λ. Κηφισίας 109 δίπλα στο μετρό, στάση Πανόρμου

*Έπειτα από κλήρωση 3 τυχεροί, που θα αφήσουν το σχόλιό τους εδώ, θα κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση για την παράσταση της Κυριακής 14 Δεκεμβρίου*

(Παρακαλούμε, κατά την υποβολή σχολίων, να χρησιμοποιείτε έγκυρο email ώστε να μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας σε περίπτωση που κληρωθείτε. Το protagon δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν αλλαγές στην ημερομηνία των προσκλήσεων. Οι υπεύθυνοι οφείλουν να επικοινωνούν με τους νικητές σε τέτοιες περιπτώσεις, στο τηλέφωνο επικοινωνίας που έχουν δηλώσει οι ίδιοι απαντώντας στο ενημερωτικό email, το οποίο αποστέλλεται από το protagon.gr μετά την κλήρωση) Για περισσότερες προσκλήσεις, δείτε εδώ.

* Οι νικητές είναι:

  5.Γεωργία
  8.Ιωάννα Κουρσάρη
16.'Αγγελος

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News