916
Στιγμιότυπο από το φωτογραφικό, βιωματικό εργαστήριο "Βαφτίζω" στην Ιορδανία της Μάρως Κουρή | Maria Economidou

Μάρω Κουρή: «Μικρές Πατρίδες»

Protagon Team Protagon Team 11 Απριλίου 2022, 15:30
Στιγμιότυπο από το φωτογραφικό, βιωματικό εργαστήριο "Βαφτίζω" στην Ιορδανία της Μάρως Κουρή
|Maria Economidou

Μάρω Κουρή: «Μικρές Πατρίδες»

Protagon Team Protagon Team 11 Απριλίου 2022, 15:30

Με το γνωστό της ύφος, η φωτογράφος Μάρω Κουρή, η οποία έχει γυρίσει κυριολεκτικά όλο τον κόσμο, προσκαλεί αγαπημένες και αγαπημένους συμπορευτές της στο φωτογραφικό, βιωματικό εργαστήριο με τίτλο «Μικρές Πατρίδες», φωτογραφίζοντας στις πολυπολιτισμικές γειτονιές της Αθήνας.

«Ερχομαι μετά από μέρες ξεκούρασης και μετά από ένα μήνα ταξιδιάρικης αναζωογόνησης στην Ιορδανία, όπου οδήγησα και διευκόλυνα δύο ομάδες φωτογραφικών εργαστηρίων με τίτλο “Βαφτίζω”, να συναντηθούν με τον εαυτό τους, φωτογραφικά, διαλογιστικά», γράφει.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Maro Kouri (@maro_kouri)

«Μάλιστα, μέσα από τις εικόνες μας είδαμε εμποδιστικές μας πεποιθήσεις από τις οποίες επιλέγουμε να απελευθερωθούμε, και με ένα Βάπτισμα στον Ιορδάνη, τις καθαρίσαμε, φέρνοντας, νέες, θετικές ποιότητες που μας στηρίζουν στον δρόμο των ονείρων μας!», αναφέρει στο κάλεσμά της.

Η Ιορδανία, λέει, η Μάρω Κουρή είναι  «μια πατρίδα που μου θύμισε το φιλόξενο αλέγκρο της Αχαρνών και της Ομόνοιας, των γειτονιών που φωτογραφίζουμε». Και συμπληρώνει ότι «όπως και στις “Μικρές Πατρίδες”, οι άνθρωποι είναι έξω, αγκαλιάζονται, μοιράζονται, περιποιούνται».

«Μα κι εμείς, είμαστε εδώ για να περιποιηθούμε τον εαυτό μας με την ποιητικότητα του φωτογραφικού κλικ της καρδιάς!», τονίζει.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Maro Kouri (@maro_kouri)

Προσθέτει το βιογραφικό της, το Link με αναλυτικές πληροφορίες και το πρόγραμμα για το «Φωτογραφικό, βιωματικό και διαλογιστικό εργαστήριο», που θα σας ταξιδέψει στις γειτονιές της διαφορετικότητας στην Αθήνα, καθρεφτίζοντας κομμάτια σας.

https://www.photologio.gr/photoseminars/mikres-patrides-tis-athinas-biomatiko-fotografiko-seminario-me-tin-maro-kouri-2/?fbclid=IwAR14Pb4jMYDj01WYMO2G588M9o5b4wsBKnuM_4LjgRxHuC5QdJkJ2lqRn5k

Μπορείτε να συμμετέχετε, αν επιθυμείτε, στο σεμινάριο τουΣαββατοκύριακου με ειδικές τιμές για μέλη φωτογραφικών λεσχών.

Η Μάρω Κουρή (Photojournalist – 4D Dream & Photo Coach)

είναι στη διάθεση σας στη διεύθυνση Βοσπόρου 36, Αθήνα 10444

https://marokouri.blogspot.com, Facebook, Instagram

και στα τηλέφωνα:

Mobile : 0030 6977 296831 (WhatsAp, Viber Telegram)

Office: 0030 210 5126290

Προσθέτει τέλος, «στην δόνηση της Φροντίδας μας, παρακαλούμε να έχετε μαζί σας στην έναρξη το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή rapid test ή νόσησης»

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...