310
|

Και ώρα Ελλάδος… ό,τι να ‘ναι!

Αρτεμις Καπούλα Αρτεμις Καπούλα 12 Φεβρουαρίου 2015, 00:31

Και ώρα Ελλάδος… ό,τι να ‘ναι!

Αρτεμις Καπούλα Αρτεμις Καπούλα 12 Φεβρουαρίου 2015, 00:31

Η παράσταση «Και ώρα Ελλάδος… ό,τι να 'ναι» σε κείμενα και σκηνοθεσία Δημήτρη Χαλιώτη παρουσιάζεται στο Life “n” Art Theater, κάθε Παρασκευή και Κυριακή.

Το «Ώρα Ελλάδος ό,τι να 'ναι…» είναι μία επιθεώρηση. Σκέτο. Χωρίς προθέσεις και κοσμητικά επίθετα να το συνοδεύουν. Γιατί τι είναι η επιθεώρηση; Κοινωνικοπολιτική σάτιρα, τραγούδι και χορός. Κι αν δεν έχεις υλικό να σατιρίσεις σήμερα, που καταρρέει το σύμπαν γύρω μας, τότε πότε θα έχεις;

Πέντε ηθοποιοί κι ένα πιάνο επί σκηνής. Μία παρέλαση αλλόκοτων ηρώων, που κάτι μας θυμίζουν. Η πρώτη κοσμική κυρία της Αθήνας που δήλωσε ευθαρσώς αριστερή, δύο υπάλληλοι του Υπουργείου Οικονομικών που αυτοσχεδιάζουν με φόντο το… πλεόνασμα, μία αμετανόητη ψηφοφόρος του ΠΑΣΟΚ, ένας τηλε-βιβλιοπώλης σε λογοτεχνικό ντελίριο, μία υποψηφιότητα-έκπληξη για την Προεδρεία της Δημοκρατίας, ένας 30χρονος που διχάζεται ανάμεσα στην επανάσταση και την μπριζόλα του. Και μέσα σ’ όλα, εμείς.

Γιατί αν κάτι δεν έχουμε εντέλει σατιρίσει επαρκώς δεν είναι τους άλλους, αλλά τους εαυτούς μας.

Φωτογραφίες: Σίσσυ Μόρφη
Κείμενα-Σκηνοθεσία: Δημήτρης Χαλιώτης
Χορογραφίες-Κινησιολογία: Χριστίνα Φωτεινάκη
Κοστούμια: Κατερίνα Χαλιώτη
Φωτισμοί: Κώστας Μπάμπης
Σχεδιασμός αφίσας-flyer: Μιμίκα Καπούλα

Παίζουν: Ελένη Καρακάση, Στέφανος Κοσμίδης, Χαρά Τσιτομενέα, Δημήτρης Αϊβαλιώτης, Αλέξης Βιδαλάκης

Παραστάσεις: Παρασκευή 9:15 μ.μ. και Κυριακή 7 μ.μ. Διάρκεια: 120 λεπτά

Είσοδος: 10 ευρώ (κανονικό), 8 ευρώ (φοιτητικό)

Life ’n’ Art Theater
Κωνσταντινουπόλεως 82, (πλησίον Μετρό Κεραμεικός)
Τηλ: 210 5789337

*Έπειτα από κλήρωση 3 τυχεροί, που θα αφήσουν το σχόλιό τους εδώ, θα κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση για την παράσταση της Κυριακής 15 Φεβρουαρίου .*

(Παρακαλούμε, κατά την υποβολή σχολίων, να χρησιμοποιείτε έγκυρο email ώστε να μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας σε περίπτωση που κληρωθείτε. Το protagon δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν αλλαγές στην ημερομηνία των προσκλήσεων. Οι υπεύθυνοι οφείλουν να επικοινωνούν με τους νικητές σε τέτοιες περιπτώσεις, στο τηλέφωνο επικοινωνίας που έχουν δηλώσει οι ίδιοι απαντώντας στο ενημερωτικό email, το οποίο αποστέλλεται από το protagon.gr μετά την κλήρωση) Για περισσότερες προσκλήσεις, δείτε εδώ.

Οι νικητές ειναι:

2.Χρήστος Α.Σαμαράς
6.Αργυρώ Αραμπατζόγλου
11.Σουλιώτης Κώστας

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News