159
Φορώντας πάντα μάσκα, ο Τζο Μπάιντεν μιλάει σε δημοσιογράφους, υπό το βλέμμα της συζύγου του, Τζιλ | REUTERS/Mike Segar

Πολιτικός πολιτισμός από τον Τζο Μπάιντεν: Προσεύχομαι για την υγεία και την ασφάλεια του προέδρου

Protagon Team Protagon Team 2 Οκτωβρίου 2020, 16:28
Φορώντας πάντα μάσκα, ο Τζο Μπάιντεν μιλάει σε δημοσιογράφους, υπό το βλέμμα της συζύγου του, Τζιλ
|REUTERS/Mike Segar

Πολιτικός πολιτισμός από τον Τζο Μπάιντεν: Προσεύχομαι για την υγεία και την ασφάλεια του προέδρου

Protagon Team Protagon Team 2 Οκτωβρίου 2020, 16:28

Το επεισοδιακό debate ξεχάστηκε, όσο γίνεται. Ο Τζο Μπάιντεν, λίγες ώρες αφότου έγινε γνωστό ότι ο Ντόναλντ Τραμπ προσεβλήθη από τον κορονοϊό, έσπευσε να ευχηθεί στον αντίπαλό του ταχεία ανάρρωση.

«Η Τζιλ και εγώ στέλνουμε τις σκέψεις και τις ευχές μας στον πρόεδρο Τραμπ και την Πρώτη Κυρία Μελάνια Τραμπ για ταχεία ανάρρωση. Θα προσευχόμαστε για την υγεία και την ασφάλεια του προέδρου και της οικογένειάς του», ανέφερε στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media, ο Δημοκρατικός προεδρικός υποψήφιος, σε μια κίνηση πολιτικού πολιτισμού.

Η ασθένεια και η αναγκαστική καραντίνα του Τραμπ άλλαξε αιφνιδιαστικά το πλαίσιο μιας ήδη αλλοπρόσαλλης προεκλογικής εκστρατείας, η οποία, λόγω Covid-19, διεξαγόταν χωρίς μεγάλες συγκεντρώσεις, κυρίως από τον πιο προσεκτικό Μπάιντεν, και σε άκρως πολωμένο κλίμα. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Μπάιντεν βρέθηκε να στέλνει ευχές σε έναν άνθρωπο τον οποίο μόλις πριν από τρεις βραδιές, σε εκείνο το χαοτικό πρώτο debate στο Κλίβελαντ του Οχάιο, είχε αποκαλέσει μεταξύ άλλων «κλόουν» –ο Τραμπ, βέβαια, του είχε πει χειρότερα…

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...