301
Ο Πάνος Καμμένος έπιασε το νήμα των διαψεύσεων από εκεί όπου το άφησε ο Σπίρτζης | Fragiskos Samsas / SOOC

Ο Καμμένος διαψεύδει Κοτζιά – Ισχυρίζεται ότι δεν είπε ποτέ για λεφτά από τον Σόρος

Protagon Team Protagon Team 25 Οκτωβρίου 2018, 16:25
Ο Πάνος Καμμένος έπιασε το νήμα των διαψεύσεων από εκεί όπου το άφησε ο Σπίρτζης
|Fragiskos Samsas / SOOC

Ο Καμμένος διαψεύδει Κοτζιά – Ισχυρίζεται ότι δεν είπε ποτέ για λεφτά από τον Σόρος

Protagon Team Protagon Team 25 Οκτωβρίου 2018, 16:25

Μετά τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστο Σπίρτζη που υποστήριξε ότι στο επεισοδιακό Υπουργικό Συμβούλιο δεν άκουσε ποτέ τον Πάνο Καμμένο να μιλά για λεφτά του Σόρος με παραλήπτη την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, ήρθε η σειρά του ίδιου υπουργού Αμυνας να διαψεύσει τον παραιτηθέντα Νίκο Κοτζιά.

Ο κ. Καμμένος σε ανάρτησή του –πού αλλού– στο Τwitter ανέφερε:

Επειδή τα ορφανά του Σημίτη μετά τη παραζάλη τους από προφυλάκιση Παπαντωνίου έχουν επιδοθεί σε επιχείρηση αντιπερισπασμού πόνου , εδώ και 48 ώρες αναπαράγουν δήθεν αναφορά μου στο υπουργικό για 50 εκ € του Σόρος στην κυβέρνηση είναι ψευδές απόδειξη τα πρακτικά και οι παρόντες.

Φαίνεται ότι υπάρχει μια ευρύτερη επιχείρηση πλέον, να ακυρωθεί η αξιοπιστία του κ. Κοτζιά επειδή τις αποκαλύψεις του εκμεταλλεύεται η αντιπολίτευση, η οποία ζητάει εξηγήσεις από το Μαξίμου και τις στέλνει πακέτο στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου. Με τον Αλέξη Τσίπρα να σιωπά, τα υπόλοιπα κυβερνητικά στελέχη ακολουθούν τη γνωστή τακτική διάψευσης κάθε αποκάλυψης που προέρχεται από τα χείλη του κ. Κοτζιά κάτι που άλλωστε είχε ξαναγίνει (με την περίπτωση του αποκαλύψεων του Γιάνη Βαρουφάκη για την διαπραγμάτευση του 2015).

Μένει να δούμε αν ο κ. Κοτζιάς επανέλθει με νέες αποκαλύψεις ή ντοκουμέντα που θα επιβεβαιώνουν τους ισχυρισμούς του ότι ο κ. Καμμένος είχε όντως πει στο Υπουργικό της 16ης Οκτωβρίου πως ο Σόρος χρηματοδοτεί την κυβέρνηση και παρ’ ολ’ αυτά δεν είχε υπάρξει τότε καμία αντίδραση από άλλον υπουργό ούτε όμως και από τον Πρωθυπουργό.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...