370
Ο θριαμβευτής του Πειραιά Γιάννης Μώραλης με τον πρώτο σε σταυρούς δημοτικό σύμβουλο Βαγγέλη Μαρινάκη | φωτ. αρχείου

Πειραιάς: Επανεκλογή Μώραλη με μεγαλύτερο ποσοστό από τη νίκη του 2014

Protagon Team Protagon Team 2 Ιουνίου 2019, 20:43
Ο θριαμβευτής του Πειραιά Γιάννης Μώραλης με τον πρώτο σε σταυρούς δημοτικό σύμβουλο Βαγγέλη Μαρινάκη
|φωτ. αρχείου

Πειραιάς: Επανεκλογή Μώραλη με μεγαλύτερο ποσοστό από τη νίκη του 2014

Protagon Team Protagon Team 2 Ιουνίου 2019, 20:43

Θριαμβευτική ήταν η επανεκλογή του Γιάννη Μώραλη στον δήμο Πειραιά, καθώς με την ενσωμάτωση των εκλογικών τμημάτων στο 88%, ο επικεφαλής του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής» συγκεντρώνει ποσοστό 57,87%, με τον αντίπαλό του, Νίκο Βλαχάκο, στο 42,13%.

Χαρακτηριστικό είναι ότι το ποσοστό του κ. Μώραλη είναι μεγαλύτερο από εκείνο της πρώτης του νίκης το 2014, όταν και είχε συγκεκντρώσει 55,23% των ψήφων.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο επενεκλεγείς δήμαρχος Πειραιά εμφανίστηκε ενωτικός:

«Ο Πειραιάς νίκησε. Ο ‘Πειραιάς Νικητής’ μπορεί να κέρδισε μια ακόμη αναμέτρηση, αλλά κερδισμένη είναι η πόλη του Πειραιά. Ο Πειραιάς είναι νικητής σήμερα, για να συνεχίσει ο Πειραιάς το δρόμο της αισιοδοξίας, της εξωστρέφειας, της ανάπτυξης, της προόδου, της αλληλεγγύης. Αυτοί είναι οι στόχοι μας, έτσι πορευτήκαμε 4,5 χρόνια, έτσι θα πορευτούμε τα επόμενα τέσσερα. Εσείς είστε οι νικητές. Εσείς είστε που πήρατε την τελική απόφαση. Κάνετε τον Πειραιά να διατηρεί την αισιοδοξία του

»Χωρίς αποκλεισμούς, χωρίς διαιρέσεις, όλοι μαζί στεκόμαστε για τον Πειραιά. Όλοι μαζί θα προχωρήσουμε, να ευχαριστήσουμε όσους μας στήριξαν αλλά μαζί μας θα είναι πιστεύω και όσοι έκαναν άλλες επιλογές. Τους οποίους σέβομαι απολύτως και καλώ από αύριο όλοι μαζί να προχωρήσουμε. Ξεκολλήσαμε το καράβι πριν 4.5 χρόνια πλέουμε πλέον με άνεμους αισιοδοξίας, όλοι μαζί για έναν Πειραιά καλύτερο, πιο φιλικό», συμπλήρωσε ο κ. Μώραλης.

«Είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι και ιδιαίτερα ευτυχισμένοι για μια μεγάλη νίκη, για μια νίκη όλων των Πειραιωτών με έναν Πειραιά Νικητή με έναν Πειραιά που μας κάνει όλους περήφανους. Εχουν περάσει σχεδόν πέντε χρόνια που η δημοτική αρχή έχει μάθει περισσότερα, έχει μάθει και από τα λάθη του. Είμαισίγουρος ότι τα επόμενα τέσσερα χρόνια θα είναι πολύ καλύτερα και αυτό είναι που σας ενδιαφέρει όλους», δήλωσε από την πλευρά του ο πρώτος σε σταυρούς δημοτικός σύμβουλος Βαγγέλης Μαρινάκης.

«Στον Πειραιά Νικητή δεν υπάρχουν ηττημένοι, υπάρχουν όλοι οι Πειραιώτες που τους θέλουμε όλους στον πλευρό μας. Δεν υπάρχουν λίγοι, δεν υπάρχουν πολλοί, υπάρχει ο Πειραιάς Νικητής για όλους.

Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για τον ωραίο αγώνα, για αυτές τις εκλογές, για τα χαμόγελα και την αγάπη που εισπράξαμε.

Να είστε βέβαιοι ότι θα είμαι δίπλα σας, να είστε βέβαιοι ότι θα είμαστε σε έναν Πειραιά καλύτερο όπως αρμόζει στα παιδιά του Πειραιά. Να είστε καλά, σας αγαπάμε και είμαστε κοντά σας», κατέληξε στη δήλωσή του ο κ. Μαρινάκης.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...