202
Ο Νίκο Παππάς στα κοινοβουλευτικά έδρανα του ΣΥΡΙΖΑ ενώ προσπαθεί να εξηγήσει τα ανεξήγητα στον «σύντροφο» Πολάκη | INTIMEnews

Παππάς: Ανάληψη της ευθύνης σημαίνει αναγνώριση του λάθους (audio)

Protagon Team Protagon Team 26 Ιουνίου 2020, 15:01
Ο Νίκο Παππάς στα κοινοβουλευτικά έδρανα του ΣΥΡΙΖΑ ενώ προσπαθεί να εξηγήσει τα ανεξήγητα στον «σύντροφο» Πολάκη
|INTIMEnews

Παππάς: Ανάληψη της ευθύνης σημαίνει αναγνώριση του λάθους (audio)

Protagon Team Protagon Team 26 Ιουνίου 2020, 15:01

Ο Νίκος Παππάς επιχείρησε να απαντήσει στο εύλογο ερώτημα τι σημαίνει το «αναλαμβάνω την ευθύνη» που είπε (εδώ) ενώπιον των «συντρόφων» του στο Πολιτικό Συμβούλιο του ΣΥΡΙΖΑ (αφού ουσιαστικά το mea culpa δεν είχε κάποια ουσιαστική συνέπεια για τον ίδιο).

«Ανάληψη της ευθύνης, σημαίνει αναγνώριση του λάθους», θέλησε να διευκρινίσει ο κ. Παππάς σε δηλώσεις του στο Πρώτο Πρόγραμμα της Ελληνικής Ραδιοφωνίας, όπου κατά τα άλλα, στον απόηχο της ανακοίνωσης της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς των ΗΠΑ (εδώ) επέμεινε ότι «και με τη βούλα του αμερικανικού δημοσίου η υπόθεση Novartis είναι σκάνδαλο» και «τα περί “σκευωρίας” καταρρέουν με εκκωφαντικό τρόπο»!

«Στην Αριστερά και μια κουβέντα να μας ξεφύγει, έχουμε την παρρησία και το σθένος αυτό να το αναγνωρίζουμε δημόσια και από την άλλη», ανέφερε ο πρώην υπουργός, σε μια προσπάθεια να υποβαθμίσει το περιεχόμενο της συνομιλίας του με τον επιχειρηματία Σάμπυ Μιωνή σε «μια κουβέντα της στιγμής».

Από την άλλη, παρατήρησε, «έχετε μια παράταξη που πετάει τα εκατομμύρια σαν στραγάλια. Στην Αριστερά τα προβλήματα μας, τα λύνουμε συλλογικά. Αυτή τη στιγμή κανένας δεν μπορεί να μας κουνάει το δαχτυλο», επέμεινε ο κ. Παππάς, κάνοντας για μία ακόμη φορά ότι δεν είδε, δεν άκουσε και πάνω από όλα, δεν είπε…

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...