252
Ο Τζόλης - με τα λευκά - σε μια του προσπάθεια απέναντι στον Πετρόφ | ΙΝΤΙΜΕ NEWS

ΠΑΟΚ: Ονειρο ήταν και πάνε οι όμιλοι του Champions League

Protagon Team Protagon Team 30 Σεπτεμβρίου 2020, 23:57
Ο Τζόλης - με τα λευκά - σε μια του προσπάθεια απέναντι στον Πετρόφ
|ΙΝΤΙΜΕ NEWS

ΠΑΟΚ: Ονειρο ήταν και πάνε οι όμιλοι του Champions League

Protagon Team Protagon Team 30 Σεπτεμβρίου 2020, 23:57

Μια πιο έμπειρη και έτοιμη Κρασνοντάρ νίκησε τον ΠΑΟΚ με 2-1 στην Τούμπα και σε συνδυασμό με τη νίκη με το ίδιο σκορ στη Ρωσία πανηγύρισε την πρόκριση στους ομίλους του Champions League.

Ο Δικέφαλος έχασε μια μεγάλη ευκαιρία και πλέον θα συνεχίσει στους ομίλους του Europa League, παρόλο που μπήκε δυνατά στο ματς, πιέζοντας την ρωσική ομάδα στην εστία της.

Οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν τον αγώνα στο μισάωρο, απειλώντας ανεπιτυχώς στο 29’ με μακρινό σουτ του Βιλένα και το ημίχρονο έληξε 0-0.

Σε αντίθεση με το ξεκίνημα του πρώτου μέρους, η Κρασνοντάρ είχε την κατοχή στο πρώτο δεκάλεπτο του δευτέρου ημιχρόνου, αλλά ο ΠΑΟΚ ήταν αυτός που απείλησε με γκολ.

Στο 54’ ο τερματοφύλακας Σαφόνοφ «πήρε την μπουκιά από το στόμα» του Πέλκα και ένα λεπτό μετά ο Ζίβκοβιτς απείλησε μέσα από την περιοχή, ενώ οι ευκαιρίες «τρίτωσαν» με την κεφαλιά του Βαρέλα στο 56’ που πέρασε λίγο άουτ.

Ο Γιαννούλης σε μια του αντεπίθεση

Εντωμεταξύ, Ο ΠΑΟΚ αναγκαστικά είχε δώσει πιο πολλούς χώρους, ψάχνοντας το γκολ και έτσι, στο 73’ η Κρασνοντάρ βγήκε στην κόντρα, ο Σμόλνικοφ έκανε το παράλληλο γύρισμα και ο Μιχαηλίδης βρήκε την μπάλα στο βηματισμό κι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Το 1-1 έγινε στο 77’ με την κεφαλιά του Ελ Καντουρί από το φάουλ του Σβαμπ.

Όλα όμως τελείωσαν στο επόμενο λεπτό.

Ο Βιλένα με σουτ σημάδεψε το δεξί δοκάρι, στην επαναφορά «κόλλησε» όλη άμυνα και ο Καμπελά σε κενή εστία έκανε το 1-2, σκορ που παρέμεινε ως το τέλος.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...