237
O γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Παύλος Μαρινάκης (φωτογραφία αρχείου) | Intime

Μαρινάκης για συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ: Είναι σαν να μην κυβέρνησαν ποτέ

Protagon Team Protagon Team 16 Απριλίου 2022, 17:03
O γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Παύλος Μαρινάκης (φωτογραφία αρχείου)
|Intime

Μαρινάκης για συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ: Είναι σαν να μην κυβέρνησαν ποτέ

Protagon Team Protagon Team 16 Απριλίου 2022, 17:03

«Στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ αντίκρισα μια εικόνα, σαν να μην είχε περάσει μία μέρα από το 2012, από το 2015. Σαν να μην κυβέρνησαν ποτέ», ανέφερε το απόγευμα του Σαββάτου ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Παύλος Μαρινάκης από το βήμα του προσυνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας στο Ηράκλειο Κρήτης.

Ο ίδιος τόνισε: «Θα σταθώ σε μία λέξη που άκουσα πολλές φορές και απάντησα στη συνέχεια με την ομιλία μου στον κ. Τσίπρα, τη λέξη “καθεστώς”. Τη χρησιμοποίησε για τον πρόεδρό μας και για την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας».

Ο κ. Μαρινάκης συμπλήρωσε ότι στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάμε για σκοινί. «Η παράταξη, το κόμμα που ανακάλυψε το δήθεν μεγαλύτερο σκάνδαλο από συστάσεως ελληνικού κράτους, αυτοί που τα στελέχη τους κάλεσαν να “κλείσουμε”, όπως είπαν, “τους πολιτικούς μας αντιπάλους στη φυλακή για να κυβερνήσουμε”, δεν πρέπει να μιλάνε για καθεστώς», είπε χαρακτηριστικά.

Αναφερθείς στον πρωτογενή τομέα, τόνισε ότι πρώτον, ο πρωτογενής τομέας είναι κάτι πολύ περισσότερο και μεγαλύτερο από αυτό που πολλοί έχουμε στο μυαλό μας και δεύτερον «είναι σπουδαίο, πρέπει να το δούμε από κοντά, τι σημαίνει οικογενειακή επιχείρηση. Τι σημαίνει νεότερες γενιές να κληρονομούν κάτι πολύ μεγάλο και πάνω στην εμπειρία των προηγούμενων να βάζουν την δική τους τεχνογνωσία. Και τρίτον, οι αγρότες, οι άνθρωποι του πρωτογενούς τομέα, δεν θέλουν άλλους μαθητευόμενους μάγους πάνω σε τρακτέρ. Θέλουν αλήθεια και αποτελέσματα».

Ολοκληρώνοντας την ομιλία του ο κ. Μαρινάκης, είπε: «Υλοποιούμε αυτό το οποίο λέγαμε προεκλογικά, το πρόγραμμά μας».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...