398
Πανηγυρισμοί μετά το γκολ του Φορτούνη | ΙΝΤΙΜΕSPORTS

Ανέβασαν… σφυγμούς στον Ολυμπιακό: 2-2 με την Παρτιζάν

Protagon Team Protagon Team 2 Αυγούστου 2017, 23:42
Πανηγυρισμοί μετά το γκολ του Φορτούνη
|ΙΝΤΙΜΕSPORTS

Ανέβασαν… σφυγμούς στον Ολυμπιακό: 2-2 με την Παρτιζάν

Protagon Team Protagon Team 2 Αυγούστου 2017, 23:42

Δεν ήταν ανέφελη η βραδιά που οδηγεί τον Ολυμπιακό στα play offs του Champions League. Στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» ανέβασαν σφυγμούς, αλλά δεν έφτασαν και στην ταχυπαλμία. Αν βέβαια λίγο πριν τις καθυστερησεις η Παρτιζάν έκανε το 2-3, οι θεατές θα έβλεπαν τη λήξη του ματς όρθιοι. Τώρα μπορούν να θυμούνται ότι είδαν ένα παιχνίδι με 4 γκολ και ενδιαφέρουσες φάσεις.

Εντάξει το 1-3 του πρώτου αγώνα δεν άφηνε περιθώρια στην Παρτιζάν, όμως και η ομάδα από το Βελιγράδι δεν ήρθε για να υπογράψει την αποχώρηση της από τη διοργάνωση.

Οι Πειραιώτες προηγήθηκαν με τον Καρσελά στο 21΄, αλλά η συνέχεια ανήκε στους Σέρβους, που ισοφάρισαν στο 33΄ με τον Σουμά και απείλησαν άλλες δύο φορές για να πάρουν το προβάδισμα.

Μάλιστα υπήρχαν στιγμές που νόμιζες ότι ο Ολυμπιακός δεν θα καταφέρει να βρει λύση απέναντι στο ξέσπασμα των Σέρβων, ενώ ταυτόχρονα η Παρτιζάν έχανε ευκαιρίες.

Πρώτος βρήκε δίχτυα ο Ολυμπιακός. Με απευθείας φάουλ του Καρσελά οι άνοιξε το σκορ στο 21΄. Βοήθησε και το τραγικό το λάθος του γκολκίπερ των Σέρβων που ενώ φάνηκε να μπλοκάρει τη μπάλα του έφυγε μέσα από τα χέρια.

Ολα έδειχναν ότι τα επόμενα λεπτά θα αποτελούσαν τυπική διαδικασία αφού η Παρτιζάν χρειαζόταν πλέον τρία γκολ για να ισοφαρίσει το σκορ του πρώτου αγώνα. Ωστόσο οι Σέρβοι δεν το έβαλαν κάτω. Δώδεκα λεπτά αργότερα ισοφάρισαν με τον Σουμά, ο οποίος πήρε τη μπάλα μετά από την προσωρινή επέμβαση του Καπίνο σε σουτ του Γιάνκοβιτς. Το παιχνίδι ήρθε στα ίσια, αλλά όχι και η απόδοση των ομάδων καθώς η Παρτιζάν πήρε πλέον τον πρώτο λόγο.

Το πρώτο γκολ του Ολυμπιακού
Το πρώτο γκολ του Ολυμπιακού

Στην έναρξη του δεύτερου μέρους ουσιαστικά τελείωσαν τα πάντα. Από σέντρα ακριβείας του Κούτρη, ο Φορτούνης με καρφωτή κεφαλιά έβαλε ξανά μπροστά τον Ολυμπιακό στο ΄51. Εκεί όλοι υπέθεσαν ότι κρίθηκαν τα πάντα. Το μήνυμα όμως δεν έφτασε στους Σέρβους. Εκαναν μόνο μία διπλή ευκαιρία 64΄ με τον Γιάνκοβιτς, ο οποίος δύο φορές βρέθηκε σε θέση βολής στην περιοχή, αλλά απέτυχε να σκοράρει. Αυτή η ευκαιρία ήταν προειδοποιητική. Είκοσι λεπτά αργότερα, με εξαιρετικό βολέ ο Τζούρτζεβιτς ισοφάρισε σε 2-2 και λίγο αργότερα ο Γιάνκοβιτς έχασε άλλη μία κλασική ευκαιρία. Αν γινόταν το 2-3 οι Σέρβοι ήθελαν ένα γκολ…

Ο Ολυμπιακός περιμένει τώρα να μάθει τον αντίπαλό του για τα play offs. Η ελληνική ομάδα θα μπει στην κληρωτίδα μαζι ως ισχυρή, συνεπώς μπορει να αισιοδοξεί για ένα βατό εμπόδιο πριν τους ομίλους.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...