1028
Ο Εμανουέλ Μακρόν φωτογραφίζεται με ανοιχτό πουκάμισο σε ένα διάλειμμα της προεκλογικής εκστρατείας στη Μασσαλία | Instagram/soazigdelamoissonniere

Ολα για την ψήφο: Ο Μακρόν αποκαλύπτει το δασύτριχο στήθος του

Protagon Team Protagon Team 18 Απριλίου 2022, 11:36
Ο Εμανουέλ Μακρόν φωτογραφίζεται με ανοιχτό πουκάμισο σε ένα διάλειμμα της προεκλογικής εκστρατείας στη Μασσαλία
|Instagram/soazigdelamoissonniere

Ολα για την ψήφο: Ο Μακρόν αποκαλύπτει το δασύτριχο στήθος του

Protagon Team Protagon Team 18 Απριλίου 2022, 11:36

Συνηθίζεται οι new age πολιτικοί να συστήνουν μια πιο οικεία πλευρά τους στο κοινό —τα social media σχεδόν το απαιτούν, και όλο και περισσότεροι υποκύπτουν στην ανάγκη και στην επικοινωνιακή γοητεία να δείξουν άνθρωποι της διπλανής πόρτας, με προσεκτικά επιλεγμένες εικόνες από προσωπικούς φωτογράφους.

Μετρ του είδους αναδεικνύεται ο Εμανουέλ Μακρόν. Τον περασμένο μήνα είχε εμφανιστεί σε συνομιλίες για το Ουκρανικό στο Ελιζέ αξύριστος και με ένα φούτερ. Λίγες μέρες αργότερα, πριν από τον α’ γύρο των προεδρικών εκλογών, εμφανίστηκε σε φωτογράφιση με τζιν και αγκαλιά με τη σύζυγό του Μπριζίτ Μακρόν, στα αποδυτήρια πριν από την κεντρική προεκλογική ομιλία του —πάντα μέσα από τον φακό της προσωπικής φωτογράφου του.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ©Soazig de la Moissonnière (@soazigdelamoissonniere)


Τώρα «επέστρεψε» ως ένας υπερδραστήριος υποψήφιος, ο οποίος όμως παράλληλα είναι και χαλαρός, αποπνέοντας μια αίσθηση ότι δεν ανησυχεί και τόσο για το αποτέλεσμα του β’ γύρου των προεδρικών εκλογών –η αλήθεια είναι ότι οι δημοσκοπήσεις τού δίνουν ένα σχετικά ασφαλές προβάδισμα έναντι της Μαρίν Λεπέν (στην περιοχή του 55%-45%) καθώς οι ψηφοφόροι του Ζαν Λικ Μελανσόν δεν τάσσονται μεν μαζικά υπέρ του προέδρου (33,4%), αλλά προτιμούν το λευκό ή την αποχή που βολεύει αυτόν που προηγείται.

Το ενδιαφέρον, ωστόσο, στη νέα σειρά «ανεπίσημων» φωτογραφιών του, από την προεκλογική δραστηριότητά του στη Μασσαλία το περασμένο Σάββατο, είναι μία που τον δείχνει με ανοιχτό πουκάμισο να αποκαλύπτει το δασύτριχο στήθος του —όχι ακριβώς metrosexual δηλαδή για τον 44χρονο πολιτικό, μάλλον ένας παλαιάς κοπής μεσόγειος εραστής, όπως σχολίασαν κάποιοι αναλυτές που διέκριναν αρχετυπικούς κώδικες αρρενωπότητας στη συγκεκριμένη, σαφώς σκηνοθετημένη πόζα.

Οι φωτογραφίες –και αυτή με το ανοιχτό πουκάμισο– δημοσιεύτηκαν στον λογαριασμό στο Instagram της Σοαζίγκ ντε λα Ντεμουασιονέρ, επίσημης φωτογράφου του Μακρόν.

Υπάρχουν κάποιες που τον δείχνουμε να διαλέγει πουκάμισο ή να ανεβαίνει με γοργά βήματα στην εξέδρα για την ομιλία ή να αγναντεύει τον κόλπο της Μασσαλίας από το παράθυρο, συντροφιά με τη σύζυγό του Μπριζίτ Μακρόν.

 

Μια τελευταία δημοσκόπηση, αυτή των Ipsos-Sopra Steria που διενεργήθηκε στο διάστημα 14-16 Απριλίου για λογαριασμό του France Info και των εφημερίδων Le Parisien-Aujourd’hui En France, έδειξε ότι ο Εμανουέλ Μακρόν θα είναι ο νικητής του δεύτερου γύρου των γαλλικών προεδρικών εκλογών την προσεχή Κυριακή, εξασφαλίζοντας το 55,5% των ψήφων απέναντι στη Μαρίν Λεπέν. Η οποία, εκτός των άλλων, μάλλον δεν έχει δασύτριχο στήθος…

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...