298
Ο Μπαράκ Ομπάμα όπως (κυριολεκτικά) δεν τον έχουμε ξαναδεί | Jack Brockway/Virgin Handout via REUTERS

Οι «πιο χαλαρές δεν γίνεται» διακοπές του Ομπάμα στην Καραϊβική

Protagon Team Protagon Team 8 Φεβρουαρίου 2017, 10:43
Ο Μπαράκ Ομπάμα όπως (κυριολεκτικά) δεν τον έχουμε ξαναδεί
|Jack Brockway/Virgin Handout via REUTERS

Οι «πιο χαλαρές δεν γίνεται» διακοπές του Ομπάμα στην Καραϊβική

Protagon Team Protagon Team 8 Φεβρουαρίου 2017, 10:43

Το έχουν παρατηρήσει πολλοί: από την ημέρα που έφυγε από τον Λευκό Οίκο, ο Μπαράκ Ομπάμα έχει την εμφάνιση του ανθρώπου που του πήρες από πάνω του ένα τεράστιο βάρος, οπότε μπορεί πλέον να απολαύσει τις μικρές χαρές της ζωής, όπως όλοι μας. Εντάξει, όχι όπως όλοι μας, διότι δεν είναι και εύκολο πράγμα να μπορείς να πας για βουτιές στην Καραϊβική. Αλλά διακοπές οι περισσότεροι μπορούμε να κάνουμε και να το ρίξουμε και λίγο έξω.

Και ο Μπαράκ Ομπάμα, μαζί με τη σύζυγό του Μισέλ, αυτό κάνουν: εδώ και μία εβδομάδα βρίσκονται σε διακοπές με τον μεγιστάνα, ιδιοκτήτη του ομίλου Virgin, σερ Ρίτσαρντ Μπράνσον, στο ιδιόκτητο νησί του τελευταίου στις Βρετανικές Παρθένους Νήσους.

Ο Μπράνσον ανέβασε στο μπλογκ του φωτογραφίες και βίντεο με τον Μπαράκ Ομπάμα να κάνει σερφ με αετό (kitesurfing) στο νησί.

Το χαμόγελο του πρώην προέδρου είναι όσο πιο πλατύ γίνεται. Χωρίς την ασφυκτική ασφάλεια του παρελθόντος (αν και η Secret Service θα τον συνοδεύει εφ’ όρου ζωής), ο Ομπάμα δείχνει να το απολαμβάνει αφάνταστα. Και αθλητικός ων, στα 55 του δεν έχει κανένα πρόβλημα να επιδίδεται σε ένα ιδιαίτερα απαιτητικό άθλημα όπως είναι το σερφ.

Ο ίδιος ο 44ος πρόεδρος των ΗΠΑ διηγήθηκε στον σερ Ρίτσαρντ Μπράνσον, ότι πριν από οκτώ χρόνια, λίγο προτού ορκιστεί πρόεδρος, έκανε σερφ στην Χαβάη. Οταν τελείωσε, ο νέος επικεφαλής της ομάδας ασφαλείας τού είπε: «Αυτή θα είναι η τελευταία φορά που κάνετε σερφ για τα επόμενα οκτώ χρόνια».

Ο επικεφαλής της Virgin έδωσε στον καλεσμένο του την ευκαιρία να μάθει kitesurf ενώ ο ίδιος θα μάθαινε foilboard surfing (είναι ένα είδος σερφ όπου η σανίδα έχει μια μικρή καρίνα για να μπορεί να «βγαίνει» και πάνω από τα κύματα). Νικητής της άτυπης αναμέτρησης ο Μπαράκ Ομπάμα. «Την επόμενη φορά ας νικήσει ο καλύτερος (Βρετανός)» έγραψε ο Μπράνσον σχεδιάζοντας από τώρα τη ρεβάνς.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...