493
Ολοι συγκεντρώθηκαν γύρω από τον ψεύτικο Τραμπ για να βγάλουν φωτογραφίες | REUTERS/Brendan McDermid

Ο βασιλιάς είναι γυμνός – και χωρίς όρχεις

Protagon Team Protagon Team 19 Αυγούστου 2016, 12:06
Ολοι συγκεντρώθηκαν γύρω από τον ψεύτικο Τραμπ για να βγάλουν φωτογραφίες
|REUTERS/Brendan McDermid

Ο βασιλιάς είναι γυμνός – και χωρίς όρχεις

Protagon Team Protagon Team 19 Αυγούστου 2016, 12:06

Ολα πήγαν σύμφωνα με το σχέδιο. Οι φιγούρες τοποθετήθηκαν ταυτόχρονα στο Μανχάταν, στο Σαν Φρανσίσκο, στο Λος Αντζελες, στο Κλίβελαντ και στο Σιάτλ. Αγέρωχοι, γυμνοί, χωρίς όρχεις έστεκαν οι «Ντόναλντ Τραμπ» σε πέντε διαφορετικά σημεία των ΗΠΑ. Οι φαρσέρ –η ομάδα αναρχικών INDECLINE- ήξεραν ότι οι φιγούρες τους θα αφαιρούνταν από τις Αρχές. Αλλά ήθελαν να προλάβουν να τραβήξουν την προσοχή του κόσμου και των social media. Να δουν όλοι ότι ο βασιλιάς είναι γυμνός. Το πέτυχαν.

«Είναι τρομακτικά, τραγικά όμορφο», έλεγε μία από τους περαστικούς, η Ζαν Μαρί Πάτρικ, γονατίζοντας για να βγει μία φωτογραφία. Εμαθε τα νέα στο Facebook και έτρεξε στο διάλειμμα της δουλειάς να το δει από κοντά, στη Γιούνιον Σκουέρ Παρκ του Μανχάταν. «Είχα μία απαίσια εβδομάδα, αυτό είναι το καλύτερο πράγμα που μου συνέβη», είπε.

Ο (ψεύτικος) υποψήφιος του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος, Ντόναλντ Τραμπ, έστεκε για αρκετή ώρα, με ύφος  εκατό καρδιναλίων, δέρμα ροζαλί γεμάτο μπλε φλέβες, με ολοστρόγγυλη κοιλιά και χαλαρωμένο πισινό. Περικυκλωμένος από άνδρες και γυναίκες, νέους και μεγαλύτερους, με  προτεταμένα τα smartphones. Αλλοι τον φωτογράφιζαν, άλλοι τον χάιδευαν, έπιαναν τα χρυσά μαλλιά του να δουν από τι είναι φτιαγμένα και πόζαραν για να φωτογραφηθούν μαζί του.

«Δεν έχει αρχ.. δεν έχει αρχ..!», φώναζε μία κοπέλα. «Δεν κάνει για πρόεδρος. Πετάξτε τον έξω, πετάξτε τον έξω».

Οι αναρχικοί ήθελαν να τον ταπεινώσουν, δεν θέλει και ρώτημα. Του φόρεσαν ένα δαχτυλίδι των μασόνων και του αφαίρεσαν τα γεννητικά όργανα -για τα οποία δηλώνει τόσο υπερήφανος ο μεγιστάνας- αφήνοντας στην περιοχή ξανθές μπούκλες. Ολο το σχέδιο έχει στόχο να αναδείξει τις αυταρχικές διαθέσεις του αμερικανού υποψηφίου. Ποιος άλλος ανεγείρει αγάλματα για τον εαυτό του; Οι δικτάτορες.

A photo posted by INDECLINE (@indeclineofficial) on

Ακόμη και ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης μπήκε στο νόημα όταν ερωτήθηκε από δημοσιογράφους κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου. «Τρομακτικό. Δεν τον συμπαθώ ούτε όταν φοράει ρούχα», είπε ο Μπιλ ντε Μπλάζιο.

τρτρ
Δεμένα χέρια γύρω από την ολοστρόγγυλη κοιλιά καλυμμένα με μπλε φλέβες – η προσοχή στη λεπτομέρεια, το δαχτυλίδι των Μασόνων (REUTERS/Brendan McDermid)

Οπως αναμενόταν, οι Αρχές έσπευσαν να αφαιρέσουν τη φιγούρα από το πάρκο της Νέας Υόρκης -αφού άφησαν τον κόσμο να τη χαρεί. Αλλά αυτό το θέαμα ήταν ακόμη καλύτερο. Να βλέπεις τον γυμνό Τραμπ να μεταφέρεται από δύο άτομα και να τοποθετείται μαλακά στην καρότσα ενός φορτηγού.

tramp2
Τα παιχνίδι τελείωσε. Ο Τραμπ αποσύρεται (REUTERS/Brendan McDermid)

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...