230
Ο Μπέρνι Σάντερς και ο Τζο Μπάιντεν σε μεταξύ τους αναμέτρηση τον περασμένο Μάρτιο | EPA/JIM LO SCALZO

Ο Τραμπ λέει ότι ο Μπάιντεν παίρνει φάρμακα και ζητεί να κάνουν τεστ

Protagon Team Protagon Team 27 Αυγούστου 2020, 13:43
Ο Μπέρνι Σάντερς και ο Τζο Μπάιντεν σε μεταξύ τους αναμέτρηση τον περασμένο Μάρτιο
|EPA/JIM LO SCALZO

Ο Τραμπ λέει ότι ο Μπάιντεν παίρνει φάρμακα και ζητεί να κάνουν τεστ

Protagon Team Protagon Team 27 Αυγούστου 2020, 13:43

Βαρύτατα υπονοούμενα άφησε ο Ντόναλντ Τραμπ κατά του αντιπάλου του στην κούρσα για την προεδρία, Τζο Μπάιντεν, και τη χρήση φαρμάκων που υποτίθεται ότι κάνει, χωρίς να δώσει την παραμικρή απόδειξη για όσα είπε.

Σε συνέντευξή του στην Washington Examiner, ο Τραμπ είπε ότι θα ζητήσει να γίνει στον ίδιο και στον αντίπαλό του τεστ  πριν από το πρώτο debate τον προσεχή Σεπτέμβριο.

Αφορμή, όπως τουλάχιστον ισχυρίστηκε ο πρόεδρος των ΗΠΑ, ήταν οι βελτιωμένες επιδόσεις του Μπάιντεν κατά τη διάρκεια των προκριματικών εκλογών για το χρίσμα των Δημοκρατικών και ειδικά στο debate με τον Μπέρνι Σάντερς τον Μάρτιο.

«Τον είδα στα debate με διαφορετικούς ανθρώπους», είπε και πρόσθεσε ότι ο Μπάιντεν του φάνηκε «σχεδόν -αν όχι εντελώς- ανεπαρκής. Με τον Μπέρνι ήταν κανονικός. Και, σκέφτομαι, πώς γίνεται αυτό;»

Για όλα αυτά δεν έδωσε καμία απόδειξη. Απλώς είπε: «είμαι πολύ καλός σε κάτι τέτοια».

Τα τρία debates μεταξύ Τραμπ και Μπάιντεν είναι προγραμματισμένα για τις 29 Σεπτεμβρίου, τις 15 Οκτωβρίου και τις 22 Οκτωβρίου.

Το 2016, όπως σημειώνει η Telegraph, ο Τραμπ είχε κάνει την ίδια «καταγγελία» για την τότε αντίπαλό του Χίλαρι Κλίντον. «Δεν ξέρω τι συμβαίνει μαζί της, στην αρχή της προηγούμενης αντιπαράθεσής μας ήταν τόσο ‘φτιαγμένη’, αλλά στο τέλος ήταν πεσμένη, δεν μπορούσε ούτε να πάει το αυτοκίνητό της», είχε πει.

Πρότεινε δε το ίδιο πράγμα, να κάνουν και οι δύο ένα τεστ πριν από το debate τους. Φυσικά ούτε τότε έδωσε καμία απόδειξη.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...