169
| ΙΝΤΙΜΕΝΕWS/ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Ο Μπογδάνος επιμένει: Είπα αλήθειες…

Protagon Team Protagon Team 6 Οκτωβρίου 2021, 11:22
|ΙΝΤΙΜΕΝΕWS/ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Ο Μπογδάνος επιμένει: Είπα αλήθειες…

Protagon Team Protagon Team 6 Οκτωβρίου 2021, 11:22

Δεκατέσσερις ώρες μετά την αποπομπή του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ, με εντολή Κυριάκου Μητσοτάκη, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος τοποθετήθηκε με 26 λέξεις και ένα βίντεο. Προφανώς αμετανόητος για τα όσα εμφυλιοπολεμικά εκστόμισε κατά τη διάρκεια της συζήτησης στη Βουλή για το σύμφωνο Ελλάδας – Γαλλίας.

«Λυπάμαι για τη διαγραφή μου από την ΚΟ της ΝΔ. Δυστυχώς, στην πολιτική οι ξεκάθαρες ιδεολογικές τοποθετήσεις έχουν κόστος και ορισμένες αλήθειες δεν λέγονται χωρίς επιπτώσεις», είπε ο κ. Μπογδάνος, υποστηρίζοντας δηλαδή ότι είπε… αλήθειες όταν σημείωσε ότι οι κομμουνιστές είναι χειρότεροι εχθροί από τους Τούρκους.

Το ζήτημα τώρα είναι αν ο κ. Μπογδάνος θα διαγραφεί και από το κόμμα της ΝΔ. Ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης είπε το πρωί της Τετάρτης στον ΣΚΑΪ ότι η διαγραφή του βουλευτή δεν δημιουργεί πρόβλημα στη ΝΔ και έκανε λόγο για «αποκατάσταση των πραγμάτων». Είπε επίσης ότι ενημερώθηκε ο Πρωθυπουργός και αντέδρασε γρήγορα. «Τον διέγραψε αποκλειστικά και μόνο ο Πρωθυπουργός» ξεκαθάρισε. Το θέμα της παρουσίας του κ. Μπογδάνου στο κόμμα θα συζητηθεί στα πειθαρχικά όργανα, ανέφερε ο κ. Γεραπετρίτης.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...