453
|

Ο 29χρονος ηθοποιός μέσα από τις φυλακές Τριπόλεως: Δεν βίασα τον ταξιτζή, είμαι θύμα παραποιημένων γεγονότων

Protagon Team Protagon Team 23 Νοεμβρίου 2018, 15:29

Ο 29χρονος ηθοποιός μέσα από τις φυλακές Τριπόλεως: Δεν βίασα τον ταξιτζή, είμαι θύμα παραποιημένων γεγονότων

Protagon Team Protagon Team 23 Νοεμβρίου 2018, 15:29

Μέσα από τις φυλακές Τριπόλεως, όπως βρίσκεται προφυλακισμένος, ο 29χρονος ηθοποιός Γιώργος Καρκάς έδωσε τη δική του εκδοχή για το περίεργο περιστατικό της 13ης Νοεμβρίου που τον έφερε τελικά στη θέση του κατηγορούμενου για βιασμό.

Σε δηλώσεις του στην τηλεόρωση του ΣΚΑΪ, ο ηθοποιός υποστήριξε πως δεν γνωρίζει γιατί τον κατηγορεί ο 24χρονος αυτοκινητιστής και έχει μόνο κάποιες υποψίες από όσα ακούει τα τελευταία 24ωρα.

«Αυτός λέει ότι του έριξα κάτι στον καφέ του ενώ είχαμε σταματήσει σε ένα σαντουϊτσάδικο», αλλά «εγώ δεν είχα κανένα σπρέι πάνω μου», ισχυρίστηκε για όσα τον κατηγορεί ο ταξιτζής.

«Εγώ είχα ραντεβού μετά, είχα ραντεβού να συνευρεθώ δεν είχα την ανάγκη κανενός, αυτό φαίνεται από το κινητό μου τηλέφωνο. Προφανώς δεν θα καλούσα από την εφαρμογή να καλέσω ταξιτζή για να κάνω κάτι τέτοιο», τόνισε ο Γιώργος Καρκάς και πέρασε στην εξιστόρηση της διαδρομής με το ταξί του 24χρονου.

«Αρχικά πήγαμε στην Αγίου Κωνσταντίνου σε ένα sex shop και από εκεί και πέρα που του το είπα χαριτολογώντας γιατί είμαστε νέοι άνθρωποι και πιάσαμε την κουβέντα για τη δική μας ζωή ο καθένας…

»Πριν κατέβω [από το ταξί] τον ρώτησα “θέλεις να με περιμένεις και να γράφει το ταξίμετρο;” και εκείνος μου είπε ότι θα με περιμένει. Όταν βγήκα από το sex shop του έκανα ένα σήμα “οκ” και μετά οτι έρχομαι σε λίγα λεπτά, συνολικά ήμουν εκτός ταξί κανά μισάωρο.

»Από εκεί και πέρα πήγαμε στο μαγαζί και μόλις είδε ένα σαντουιτσάδικο είπε ότι να η ευκαιρία να πάω τουαλέτα».

«Εγώ έφαγα, αυτός κατέβηκε να πάει τουαλέτα. Μετά κοίταγε να δει τι θα παραγγείλει. Αργούσε το παιδί και του είπα να πάω στο ταξί να βρω τα τσιγάρα μου [σ.σ. είναι το σημείο που προφανώς ο οδηγός του ταξί τον κατηγορεί ότι του έριξε κάτι στον καφέ του]. Όταν ήταν η στιγμή να πληρώσουμε αυτός έψαχνε ψιλά και τότε εγώ έδωσα την κάρτα να πληρώσω και του είπα ότι τα βρίσκουμε στη διαδρομή. Δεν προσφέρθηκα να τον κεράσω κάτι», υποστήριξε και για μία ακόμη αφορά επανέλαβε πως είχε σκοπό του τον βιασμό δεν θα καλούσε διαδικτυακά το ταξί.

Στις βόλτες που έκαναν με το ταξί οι δύο άνδρες, αναφέρθηκε και ο πατέρας του ηθοποιού:

«Από ένα σημείο και μετά της διαδρομής, στήθηκε μια κατάσταση. Μπήκε ευάλωτος μέσα στο ταξί και άρχισε ο ταξιτζής να τον πηγαίνει γύρω γύρω. Κέρασε το σουβλάκι του, έκλεισε την ταρίφα του και πηγαίνανε όπου να ‘ναι.

Είναι στημένο και κάποια στιγμή θα αποκαλυφθεί. Τότε να βγάλετε και τον ταξιτζή έτσι. Δεν υπάρχει περίπτωση να έκανε κάτι τέτοιο. Δεν το λέω μόνο εγώ αλλά όλη η κοινωνία που τον ξέρει. Δεν υπάρχει περίπτωση να πειράξει μυρμήγκι ο Γιώργος. Αν είναι δυνατόν. Τι σημασία είχε αν είχε εθισμό στις ουσίες; Μια φορά το δίμηνο, περιστασιακά. Αυτό δεν είχε να κάνει με τον ταξιτζή».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...