239
H μπάντα των Foo Fighters το 2007 (από αριστερά): Νέιτ Μέντελ, Κρις Σιφλετ, Τέιλορ Χόκινς και Ντέιβιντ Γκρολ | REUTERS/Steven Marcus/ File Photo/ CreativeProtagon

Νεκρός στην Κολομβία ο Τέιλορ Χόκινς, ντράμερ των Foo Fighters

Protagon Team Protagon Team 26 Μαρτίου 2022, 09:45
H μπάντα των Foo Fighters το 2007 (από αριστερά): Νέιτ Μέντελ, Κρις Σιφλετ, Τέιλορ Χόκινς και Ντέιβιντ Γκρολ
| REUTERS/Steven Marcus/ File Photo/ CreativeProtagon

Νεκρός στην Κολομβία ο Τέιλορ Χόκινς, ντράμερ των Foo Fighters

Protagon Team Protagon Team 26 Μαρτίου 2022, 09:45

Θλίψη στους πολυάριθμους θαυμαστές των Foo Fighters σε όλον τον κόσμο σκόρπισε η είδηση του αιφνίδιου θανάτου του Τέιλορ Χόκινς, του ντράμερ της δημοφιλούς αμερικανικής μπάντας.

Το συγκρότημα ανέφερε σε ανακοίνωσή του που αναρτήθηκε στον λογαριασμό του στο Twitter στη διάρκεια της νύχτας:

«Η οικογένεια των Foo Fighters είναι συντετριμμένη από την τραγική και πρόωρη απώλεια του αγαπητού μας Τέιλορ Χόκινς. Το μουσικό του πνεύμα και το μεταδοτικό χαμόγελό του θα μείνουν για πάντα χαραγμένα στη μνήμη όλων μας. Η καρδιά μας είναι με τη σύζυγό του, τα παιδιά και την οικογένειά του».

 

Δεν δόθηκαν λεπτομέρειες για τις συνθήκες του θανάτου του 50χρονου μουσικού.

Το συγκρότημα, ένα από τα πιο επιδραστικά και αναγνωρισμένα από την κριτική συγκροτήματα εναλλακτικής ροκ, επρόκειτο να παίξει στην Μπογκοτά, πρωτεύουσα της Κολομβίας, με την ευκαιρία του Φεστιβάλ Estéreo Picnic.

Το Reuters έδειξε εικόνες με ασθενοφόρα και περιπολικά της αστυνομίας να έχουν  καταφθάσει έξω από το ξενοδοχείο «Casa Medina» στην πρωτεύουσα της Κολομβίας, όπου διέμενε το συγκρότημα.

Ο Τέιλορ ήταν μέλος των Foo Fighters από το 1997 και συμμετείχε σε ορισμένες από τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους, όπως το «Learn to Fly» ή το «Best of You». Τους Foo Fighters είε ιδρύσει το 1995 ο Ντέιβ Γκρολ, πρώην ντράμερ των θρυλικών Nirvana, οι οποίοι είχαν στο μεταξύ διαλυθεί λόγω του θανάτου του Κερτ Κομπέιν.

Πριν από τους Foo Fighters ο Τέιλορ έπαιζε κρουστά για την καναδή τραγουδίστρια Αλάνις Μορισέτ.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...