412
Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις βρέθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης στον σύνδεσμο του ΠΑΟΚ που βρίσκεται δίπλα στο γήπεδο της Τούμπας | IntimeNews

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση σε συνδέσμους του ΠΑΟΚ – Βρέθηκαν στυλιάρια και κράνη

Protagon Team Protagon Team 3 Φεβρουαρίου 2022, 19:02
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 03/02/2022 22:32
Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις βρέθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης στον σύνδεσμο του ΠΑΟΚ που βρίσκεται δίπλα στο γήπεδο της Τούμπας
|IntimeNews

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση σε συνδέσμους του ΠΑΟΚ – Βρέθηκαν στυλιάρια και κράνη

Protagon Team Protagon Team 3 Φεβρουαρίου 2022, 19:02
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 03/02/2022 22:32

Μεταλλικά στυλιάρια και κράνη κατέσχεσαν δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης στον σύνδεσμο του ΠΑΟΚ, στο γήπεδο της Τούμπας το απόγευμα της Πέμπτης.

Ειδικότερα, ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας περικύκλωσαν το γήπεδο και την ίδια ώρα αριθμός αστυνομικών βρέθηκαν και εντός αυτού, όπου μεταξύ άλλων κατέσχεσαν μεταλλικά αντικείμενα αλλά και διάφορα άλλα επικίνδυνα εργαλεία.

Παράλληλα, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνες στην περιοχή Παπάφη αλλά και σε αυτές του Ευόσμου και των Αμπελοκήπων.

Από το εσωτερικό του συνδέσμου του ΠΑΟΚ επί της οδού Ορέστου, οι αστυνομικές δυνάμεις συνέλεξαν τουλάχιστον πέντε μεγάλες σακούλες σκουπιδιών με ευρήματα, αλλά και επτά κάσες. Τα ευρήματα αυτά θα μεταφερθούν για εξέταση.

Για τα αντικείμενα που κατασχέθηκαν ενημέρωσε και με ανακοίνωσή της η αστυνομία, γνωστοποιώντας παράλληλα ότι σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο συλληφθέντων ηλικίας 43 και 36 ετών, οι οποίοι θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται «αστυνομικοί της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με αστυνομικούς και άλλων Διευθύνσεων της Γ.Α.Δ.Θ., απογευματινές ώρες σήμερα (03-02-2022), πραγματοποίησαν επιστάμενες έρευνες σε διάφορες λέσχες φιλάθλων αθλητικών σωματείων της Θεσσαλονίκης» και «στο πλαίσιο των ερευνών, που έλαβαν χώρα παρουσία εκπροσώπων δικαστικής Αρχής, εντός χώρων δεκατριών (13) οικημάτων που στεγάζονται οι λέσχες αυτές και δραστηριοποιούνται φίλαθλοι των ομάδων της πόλης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μαχαίρια, ψαλίδια, λοστοί, καπνογόνα, φωτοβολίδες, σιδερογροθιές και άλλα αντικείμενα, πρόσφορα να προκαλέσουν σωματικές βλάβες».

Σε ό,τι αφορά τη σύλληψη των δύο ατόμων διευκρινίζεται ότι πρόκειται για τους υπευθύνους «δύο εκ των προαναφερόμενων χώρων και με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας σε Αθλητικούς Χώρους, θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα».

Νωρίτερα, σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, λίγα μέτρα από το σημείο του εγκλήματος βρέθηκε μία ματσέτα (φωτογραφία κάτω), η οποία θα εξεταστεί, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν την έφεραν πάνω τους οι δράστες της αιματηρής επίθεσης στη Θεσσαλονίκη, που οδήγησε στον θάνατο του 19χρονου.

Το εν λόγω φονικό όπλο εντοπίστηκε το πρωί της Πέμπτης, από δημοσιογράφο της εκπομπής Live News και έναν οδοκαθαριστή, στην άκρη του δρόμου, κάτω από ένα παρκαρισμένο αυτοκίνητο, στην οδό Νικολάου Πλαστήρα. Το όπλο βρέθηκε σε απόσταση μόλις 15 μέτρων από τα σκαλιά της πολυκατοικίας όπου δολοφονήθηκε ο Άλκης.

Αμέσως οι δύο άνδρες ειδοποίησαν την αστυνομία και άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. έσπευσαν στο σημείο και πήραν το μαχαίρι. Πλέον, εξετάζεται εάν το συγκεκριμένο αντικείμενο το είχε πάνω του ένας από τους δράστες της αιματηρής επίθεσης και του έπεσε ή το πέταξε ενώ έφευγε από το σημείο.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...