355
|

Για ποιον αυτοκτόνησε;

Στέλλα Αλαφούζου Στέλλα Αλαφούζου 30 Σεπτεμβρίου 2015, 01:13

Για ποιον αυτοκτόνησε;

Στέλλα Αλαφούζου Στέλλα Αλαφούζου 30 Σεπτεμβρίου 2015, 01:13

Η 28χρονη Ιρλανδή Cathriona White –make up artist και ανερχόμενη ηθοποιός- βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στο Λος Άντζελες. Δίπλα της χάπια και ένα σημείωμα. Ανεπίσημη ακόμα αιτία θανάτου η αυτοκτονία. Γνωστή στα social media (Twitter και Instagram) με το ψευδώνυμο Littleirishcat, η White είχε περίπου προλογίσει την πράξη της, όταν στις 24 Σεπτεμβρίου και ενώ έκλεινε τον λογαριασμό της στο Twitter, έγραψε: «Ελπίζω να υπήρξα φως στους πιο κοντινούς και στους πιο αγαπημένους μου».

Η αυτοκτονία της White δεν θα απασχολούσε τα μέσα αν η ίδια δεν είχε μόλις χωρίσει από τον 53χρονο ηθοποιό Jim Carrey. Όπως περιγράφουν, οι δυο τους γνωρίστηκαν το 2012 και ήταν μαζί για έναν χρόνο. Επανασυνδέθηκαν τον Μάιο του 2015 όπου και εθεάθησαν να κυκλοφορούν χέρι με χέρι στη Νέα Υόρκη. Χώρισαν λίγες μέρες πριν αυτοκτονήσει η White. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ το όνομα του ηθοποιού αναφέρεται στο σημείωμα της αυτόχειρος. O Jim Carrey δήλωσε για την αυτοκτονία της πρώην συντρόφου του: «Ήταν μία αυθεντική καλόψυχη ύπαρξη, ένα εύθραυστο ιρλανδέζικο λουλούδι, πολύ ευαίσθητο για να αντέξει σε αυτή τη Γη. Για εκείνη το να αγαπήσει και να αγαπηθεί ήταν τα μόνα λαμπερά και πολύτιμα της ζωής. Η καρδιά μου βρίσκεται με την οικογένεια και τους φίλους της – όλους όσους την αγάπησαν και νοιάστηκαν για αυτήν. Μας έχει χτυπήσει όλους κεραυνός…».

Όπως όλα δείχνουν ο Carrey θα χρεωθεί την αυτοκτονία. Ήδη κάποιοι τον περιγράφουν καταθλιπτικό, με σοβαρές ψυχικές βλάβες, άλλοι κακό ηθοποιό, γενικώς κάπου λάθος. Αμφιβάλλω πολύ αν κανείς θα ασχοληθεί με τα «κάπου λάθος» της εκλιπούσης. «Την πήρε μαζί του στην τρέλα», θα εννοούν, διατυπώνοντάς το σε χίλιους δύο συνδυασμούς, με χίλιους δύο τρόπους. Αυτή την ώρα είναι μάλλον άσκοπο να πει κανείς αν η White αυτοκτόνησε από έρωτα για τον Carrey, για τον εαυτό της ή απλώς γιατί έτσι… Σωστός λόγος για να αυτοκτονήσει κανείς δεν υπάρχει αφού η αυτοκτονία είναι κάτι το ανεπανόρθωτα λάθος έτσι κι αλλιώς. Όμως όλη αυτή η δημοσιοποίηση και η προαναγγελία, η δημιουργία τύψεων ή και ενοχοποίησης της άλλης πλευράς είναι δυνατόν κυνικά να σε κάνουν να πας στη τέταρτη απάντηση. Άθελά της αυτοκτόνησε για τα Μέσα. Πρωτοσέλιδο ως την επόμενη σοκαριστική είδηση… Κρίμα.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News