157
Μηδενισμό και στείρα άρνηση καταλογίζει στα κόμματα που καταψήφισαν η Νίκη Κεραμέως | Intime

Κεραμέως: ΣΥΡΙΖΑ, ΚΙΝΑΛ και ΜέΡΑ25 καταψήφισαν τη στήριξη των εκπαιδευτικών με voucher

Protagon Team Protagon Team 2 Φεβρουαρίου 2022, 23:45
Μηδενισμό και στείρα άρνηση καταλογίζει στα κόμματα που καταψήφισαν η Νίκη Κεραμέως
|Intime

Κεραμέως: ΣΥΡΙΖΑ, ΚΙΝΑΛ και ΜέΡΑ25 καταψήφισαν τη στήριξη των εκπαιδευτικών με voucher

Protagon Team Protagon Team 2 Φεβρουαρίου 2022, 23:45

Ολα τα κόμματα της αντιπολίτευσης καταψήφισαν ή δήλωσαν «παρών» κατά την ψηφοφορία για τη χορήγηση voucher στους εκπαιδευτικούς για την προμήθεια τεχνολογικού εξοπλισμού, τόνισε το βράδυ της Τετάρτης η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως, εκθέτοντας την υποκρισία που υπάρχει στο πολιτικό σύστημα.

Η υπουργός παρουσίασε τη νομοθετική ρύθμιση με την οποία εκπαιδευτικοί σε δημόσια σχολεία πρωτοβάθμιας, δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και ειδικής αγωγής, μόνιμοι και αναπληρωτές, δικαιούνται voucher 200 ευρώ για αγορά τεχνολογικού εξοπλισμού. Πρόκειται για περίπου 160.000 ανθρώπους.

Είναι ένα φιλολαϊκό μέτρο, αλλά η αντιπολίτευση δεν το ενέκρινε.

Στην ψηφοφορία που έγινε την Τετάρτη, υπέρ της πρότασης ψήφισε η Νέα Δημοκρατία. Ο ΣΥΡΙΖΑ, το ΚΙΝΑΛ και το ΜέΡΑ25 ψήφισαν «όχι» ενώ το ΚΚΕ και Ελληνική Λύση δήλωσαν «παρών».

Η υπουργός Παιδείας σχολίασε στο Twitter: «ΣΥΡΙΖΑ, ΚΙΝΑΛ & ΜΕΡΑ25 καταψήφισαν τη στήριξη όλων των εκπαιδευτικών μας με voucher για την αγορά τεχνολογικού εξοπλισμού. Επιμένουν σε μηδενισμό και στείρα άρνηση. Ενισχύουμε τους εκπαιδευτικούς μας που συμβάλλουν καθοριστικά σε ένα καλύτερο σχολείο για τα παιδιά μας».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...