• Μπράβο #1: Η Νίκη Κεραμέως έπαιξε μπάλα με μαθητή από την Ουκρανία που φιλοξενείται σε σχολείο της Ραφήνας

    Η Νίκη Κεραμέως, υπουργός Παιδείας, το έχει με τα σπορ. Την έχουμε δει να παίζει πινγκ πονγκ και βόλεϊ, γενικά δεν το λυπάται. Ετσι, την Παρασκευή, παρά το κρύο, δοκίμασε και να παίξει λίγο μπάλα.

     

    Η ποδοσφαιρική επίδειξη της υπουργού ήταν για καλό σκοπό. Η κυρία Κεραμέως επισκέφτηκε το δημοτικό σχολείο της Ραφήνας, όπου τα παιδιά και οι δάσκαλοι, εδώ και λίγες ημέρες, έχουν καλωσορίσει τον μικρό Αλέξανδρο, έναν μαθητή της Α’ Δημοτικού που αναγκάστηκε να ξεριζωθεί από την εμπόλεμη Ουκρανία για να γλιτώσει.

     

    «Μιλήσαμε και ελληνικά και ουκρανικά: είχε ήδη μάθει το καλημέρα, είχα μάθει και εγώ αντίστοιχα το Доброго ранку (καλημέρα στα ουκρανικά)» ανέφερε η κυρία Κεραμέως σε σχετική ανάρτηση στο Facebook, για να συμπληρώσει:

     

    «Μου είπε για το αγαπημένο του άθλημα, το ποδόσφαιρο, και στο διάλειμμα καταφέραμε μάλιστα και να παίξουμε λίγο! Ανοίγουμε την αγκαλιά μας για τα παιδιά που φεύγουν από τον πόλεμο, που αναζητούν την ασφάλεια και την επιστροφή στην κανονικότητα. Η χώρα μας είναι εδώ για να τους προσφέρει το σπίτι μακριά από το σπίτι τους, το σχολείο μακριά από το σχολείο τους».

  • Μπράβο #2: Ο Γιάννης Λοβέρδος μίλησε για τον μακροχρόνιο αγώνα του με την παχυσαρκία

    Συνήθως ο Γιάννης Λοβέρδος, βουλευτής Δυτικού Τομέα Αθηνών της ΝΔ, μας απασχολεί για όλους τους λάθος λόγους, όμως αυτή τη φορά η τηλεοπτική παρουσία του στο Mega αξίζει ένα χειροκρότημα.

     

    Ο κ. Λοβέρδος έδωσε συνέντευξη στην εκπόμπή «Mega καλημέρα» και μεταξύ άλλων μίλησε για τα κιλά του, αναδεικνύοντας τόσο τον κοινωνικό ρατσισμό που υφίστανται οι παχύσαρκοι, όσο και την ανάγκη να προσέχει κανείς το βάρος του.

     

    «Από τα παιδικά μου χρόνια ήμουν υπέρβαρος έως πολύ παχύσαρκος. Η πρώτη φορά με φυσιολογικό βάρος είναι τώρα στα 60 μου. Ήταν τεράστια η προσπάθεια και είμαι πολύ περήφανος. Από τα 220 κιλά που ήμουν, τώρα είμαι κάτω από 90 κιλά», είπε ο κ. Λοβέρδος για τη μεγάλη απώλεια κιλών, για να συμπληρώσει:

     

    «Έχασα 130 κιλά για λόγους υγείας και για να “βουλώσω στόματα” που έλεγαν πως δεν έχω τη δύναμη να αδυνατίσω. Δεν υπάρχει χειρότερος ρατσισμός από αυτόν εναντίον των χοντρών», είπε χαρακτηριστικά, για να προσθέσει:

     

    «Σίγουρα με έχουν αδικήσει λόγω της εμφάνισής μου, αλλά πήγα παρακάτω».

  • Ο Στέλιος Πέτσας εξηγεί πώς η κυβέρνηση Μητσοτάκη κάνει μαρξιστική πολιτική

    Σε άλλα (τηλεοπτικά) νέα, ο Στέλιος Πέτσας, αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών και από τις μεγάλες ελπίδες της ΝΔ στην εκλογική περιφέρεια Ανατολικής Αττικής, βγήκε την Παρασκευή στον ΑΝΤ1, στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη, και περιέγραψε πόσο… μαρξιστική είναι η πολιτική της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

     

    Μιλώντας σχετικά με τους μισθούς, σε σχέση και με την τρομακτική ακρίβεια, ο κ. Πέτσας επιστράτευσε τον Κάρολο Μαρξ.

     

    «Ο Μαρξ κι όσοι πίστευαν σε αυτές τις θεωρίες λέγανε ότι μειώνεται η εισοδηματική ανισότητα ή τέλος πάντων ότι θα βελτιωθούν οι συνθήκες στην αγορά εργασίας όταν μειώνεται ο εφεδρικός στρατός της ανεργίας. Κι αυτό το πετυχαίνει αυτή η κυβέρνηση. Μειώνοντας την ανεργία, λοιπόν, εμμέσως υπάρχει μία πίεση για αύξηση των μισθών βιώσιμα», είπε.




text
  • Σήμερα στην Ουκρανία δεν χρειάζεται να πάνε στις εκκλησίες. Ο Επιτάφιος είναι παντού


    22 Απριλίου 2022, 06:34