• Ο Πολάκης εμφανίστηκε στη Βουλή με χειρουργική ρόμπα - έκανε μικροεπέμβαση σε εργαζόμενο του κοινοβουλίου

    Ο Παύλος Πολάκης είναι πολυάσχολος άνθρωπος. Ανάμεσα στην κατάστρωση σχεδίων για κρατικοποιήσεις τραπεζών και διώξεις δικαστών –προφανώς για να έρθουν οι «καλοί», οι του ΣΥΡΙΖΑ που έλεγε και η Τασία– στις καταλήψεις του βήματος της Εθνικής Αντιπροσωπείας και σε άλλες δράσεις του, ο βουλευτής Χανίων χειρουργεί –ακόμα και στο ιατρείο της Βουλής!

     

    Το γνωστοποίησε ο ίδιος –πού αλλού;– στο αγαπημένο του Facebook, όπου δημοσίευσε μια φωτογραφία του με χειρουργική στολή, αναφέροντας ότι έκανε μια μικροεπέμβαση σε εργαζόμενο της Βουλής για αφαίρεση κύστης με τοπική αναισθησία. Μάλιστα δεν κρατήθηκε και επεσήμανε στον Πρόεδρο της Βουλής Κωνσταντίνο Τασούλα ότι ο εξοπλισμός του ιατρείου χρειάζεται βελτίωση.

  • Ο Γερουλάνος είδε τον Γεωργιάδη με τον Μπέο και προέβλεψε πολιτικές εξελίξεις

    Γράφαμε την Τρίτη για τα χαριεντίσματα του υπουργού Ανάπτυξης και αντιπρέδρου της ΝΔ Αδωνι Γεωργιάδη με τον αμφιλεγόμενο δήμαρχο Βόλου Αχιλλέα Μπέο, τα οποία προκάλεσαν ποικίλες αντιδράσεις. Μια από αυτές τις αντιδράσεις, ίσως η πιο σοβαρή, ήταν του Παύλου Γερουλάνου, πρώην υπουργού και υποψηφίου αρχηγού του Κινήματος Αλλαγής.

     

    «Η αγκαλιά του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας στον Αχιλλέα Μπέο ήρθε να επιβεβαιώσει ότι στις επόμενες εκλογές ο κ. Μητσοτάκης και η παρέα του θα αναζητήσουν ψήφους με όποιο τίμημα. Δηλαδή θα κάνουν, και πάλι, αυτό που έκανε ο κ. Καραμανλής το 2007: δεν θα πτωχεύσουν την Ελλάδα μόνο οικονομικά αλλά και ηθικά».

     

    Ο κ. Γερουλάνος μάλιστα έκρινε από αυτόν τον εναγκαλισμό του κ. Γερουλάνο με τον δήμαρχο Βόλου, αλλά και από τα όσα προηγήθηκαν –χάος με τον χιονιά στην Αττική, αποκαλύψεις του Πέτρου Δούκα για τους πυρόπληκτους κ.λπ.– ότι «το σπιράλ αποσύνθεσης στο οποίο βυθίζεται ο σημερινός δικομματισμός ενεργοποιεί αναπότρεπτες πολιτικές εξελίξεις».

     

    Η ανάρτησή του έχει από μόνη της πολιτικό ενδιαφέρον, δείχνοντας ότι κάποιοι στο Κίνημα Αλλαγής ήδη ετοιμάζονται για εκλογές –είναι λογικό εξάλλου να αναμένουμε ότι ο κ. Γερουλάνος θα είναι υποψήφιος στην Α’ Αθηνών.

     

  • Μια εντυπωσιακή παρουσία στο επίσημο δείπνο της Σακελλαροπούλου προς τιμήν του Τζουκάνοβιτς

    Δεν είχε πολύ κόσμο το επίσημο δείπνο που παρέθεσε το βράδυ της Τρίτης η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου προς τιμήν του Μίλο Τζουκάνοβιτς, του ομολόγου της από το Μαυροβούνιο που επισκέφτηκε την Αθήνα. Σε αντίθεση με άλλα επίσημα δείπνα, στήθηκε μια σειρά τραπεζιών, την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο αντιπρόεδρος Παναγιώτης Πικραμμένος, αντί του Πρωθυπουργού, και γενικά οι καλεσμένοι δεν ήταν πολλοί.

     

    Ωστόσο ο φωτογραφικός φακός εστίασε σε μια εντυπωσιακή παρουσία, μια κυρία που εμφανίστηκε με ένα θαυμάσιο deux pieces κόκκινο φόρεμα και τσάντα Chanel.

    Σε αυτήν την εντυπωσιακή παρουσία στάθηκαν και τα parapolitika.gr, που σημείωσαν ότι επρόκειτο για τη Ρόη Δανάλη-Αποστολοπούλου, η οποία μαζί με τον σύζυγό της, Βασίλη Αποστολόπουλο, διευθύνοντα σύμβουλο του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών, έδωσαν τη λάμψη που έλειπε σε ένα μάλλον ανιαρό δείπνο στο Προεδρικό Μέγαρο.




text
  • Σήμερα στην Ουκρανία δεν χρειάζεται να πάνε στις εκκλησίες. Ο Επιτάφιος είναι παντού


    22 Απριλίου 2022, 06:34