133
Στρατιωτικό όχημα έχει ανοίξει πυρ δίπλα από ένα κτίριο στο κέντρο της Μαριούπολης. Εδώ και ημέρες στην πόλη ακούγονται μόνο οι ήχοι του πολέμου | Azov Mariupol/Handout via

Ισοπεδώνεται η Μαριούπολη: Βίντεο από drone αποτυπώνουν την καταστροφή

Protagon Team Protagon Team 14 Μαρτίου 2022, 16:58
Στρατιωτικό όχημα έχει ανοίξει πυρ δίπλα από ένα κτίριο στο κέντρο της Μαριούπολης. Εδώ και ημέρες στην πόλη ακούγονται μόνο οι ήχοι του πολέμου
|Azov Mariupol/Handout via

Ισοπεδώνεται η Μαριούπολη: Βίντεο από drone αποτυπώνουν την καταστροφή

Protagon Team Protagon Team 14 Μαρτίου 2022, 16:58

Μία πόλη που δεν υπάρχει πια. Η εικόνα της Μαριούπολης των 500.000 κατοίκων μετά τους ρωσικούς βομβαρδισμούς προκαλεί θλίψη.

Οπως φαίνεται και στις εικόνες που μεταδίδονται από την περιοχή, η πόλη έχει ισοπεδωθεί, ενώ οι νεκροί άμαχοι έχουν ξεπεράσει τους 2.500, όπως ανέφερε τη Δευτέρα σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο προεδρικός σύμβουλος Ολέκσι Αρέστοβιτς.

Ο ίδιος είπε ότι επικαλείται στοιχεία από τις δημοτικές αρχές της Μαριούπολης και κατηγόρησε τις ρωσικές δυνάμεις ότι την Κυριακή εμπόδισαν την ανθρωπιστική βοήθεια να φθάσει στην περικυκλωμένη πόλη.

Την ίδια ώρα συγκλονίζει ένα βίντεο από drone που κυκλοφόρησε τη Δευτέρα και στο οποίο αποτυπώνεται το μέγεθος της καταστροφής. Το μόνο που διακρίνεται από αέρος είναι τα κατεστραμμένα κτίρια που «καπνίζουν» από τους βομβαρδισμούς.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...