491
Η στιγμή που ο Κωνσταντίνος Τσαγκατάκης ψηλαφεί το πρόσωπο του Κυριάκου Μητσοτάκη | Instagram

Η τρυφερή συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον εκ γενετής τυφλό Κ. Τσαγκατάκη

Protagon Team Protagon Team 16 Απριλίου 2022, 16:07
Η στιγμή που ο Κωνσταντίνος Τσαγκατάκης ψηλαφεί το πρόσωπο του Κυριάκου Μητσοτάκη
|Instagram

Η τρυφερή συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον εκ γενετής τυφλό Κ. Τσαγκατάκη

Protagon Team Protagon Team 16 Απριλίου 2022, 16:07

Τη στήριξη του στα άτομα με πρόβλημα όρασης εξέφρασε ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, μετά τη συνάντηση που είχε το μεσημέρι του Σαββάτου στο Ηράκλειο Κρήτης, με τον εκ γενετής τυφλό Κωνσταντίνο Εφραίμ Τσαγκατάκη.

Στη συνάντηση με τον Πρωθυπουργό, o Κωσταντίνος ζήτησε αν γίνεται να τον ψηλαφίσει στο πρόσωπο, για να καταλάβει πως είναι ο κ. Μητσοτάκης στην όψη, όπως και έγινε.

Ο Κωνσταντίνος Τσαγκατάκης είναι αθλητής της ποδηλασίας και όπως είπε στον Κυριάκο Μητσοτάκη, θέλει κάποια στιγμή να αγωνιστεί στους Παραολυμπιακούς. Προπονείται με πιλότο (δηλαδή με κάποιον άλλον που κρατά το τιμόνι του διπλού ποδηλάτου) και ο ίδιος κάνει πετάλι, συμμετέχοντας με αυτόν τον τρόπο στον αγώνα.

Σε ανάρτησή του στο Ιnstagram, ο κ. Μητσοτάκης σημειώνει ότι «ο Κωνσταντίνος Εφραίμ Τσαγκατάκης, εκ γενετής τυφλός, πηγαίνει σε σχολεία και μιλά στους μαθητές για τα προβλήματα που ο ίδιος αντιμετωπίζει. Μου είπε ότι θέλει να περάσει στα παιδιά το μήνυμα ότι το διαφορετικό ίσως δεν απέχει τόσο πολύ από εκείνα. Και ότι δεν υπάρχει λόγος να το φοβούνται. Με γνώρισε με τον δικό του τρόπο. Θα είμαι δίπλα του όπως μπορώ».

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kyriakos Mitsotakis (@kyriakos_)

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...